Updates

News in words and pictures.

Triple Double werkt voor een brede selectie van topmerken. En daar zijn we best trots op. Samen zetten we grote stappen met volop resultaat. Elke dag opnieuw. Daarom hieronder ons meest recente werk. Mooi werk, aldus onszelf...

Alles voor de gele droom

Alles voor de gele droom

Twee weken in de gele trui, drie etappezeges en een tweede en zevende plek in het eindklassement. Topprestaties komen niet vanzelf.
Proeven met Verhoeven

Proeven met Verhoeven

Het sportseizoen is gelukkig weer begonnen. Zeker nadat verenigingen door Corona hun deuren lang hebben moeten sluiten. Maakt dat deze periode het ideale moment is sport te (her)ontdekken.
A new breed III

A new breed III

Triple Double en SPECO werken al jaren samen. BURO SPECO is hier een goed voorbeeld van; het enige sportmarketingbureau dat wordt gerund door studenten.
Proef de sport

Proef de sport

Zeg nou zelf: sporten is het leukste wat er is. En juist dat heeft Nederland de afgelopen periode veel minder gedaan.
Drive, ambitie en waterstof

Drive, ambitie en waterstof

Een rondje Groningen zonder CO2 uit te stoten. Dat deden Missie H2-ambassadeur Marit Bouwmeester en Ulco Vermeulen van Gasunie. De kracht van water en de nieuwste waterstofauto van Toyota leverde voldoende gespreksstof op.
Sterk met Team Jumbo-Visma

Sterk met Team Jumbo-Visma

Campina is met ingang van het nieuwe schaatsseizoen sponsor van Team Jumbo-Visma. Een logische combinatie van een oer-Hollandse sport en een oer-Hollands merk. Het is dan ook geen toeval dat veel succesvolle Nederlandse schaatsers, zoals Patrick Roest, zijn opgegroeid op de boerderij.
Uit eigen keuken: Tulp Hoofdklasse Heren

Uit eigen keuken: Tulp Hoofdklasse Heren

Tulp Keukens is de komende drie jaren de nieuwe naamgevende sponsor van de Hockey Hoofdklasse Heren. En daar zijn we trots op.
Fan van fietsen

Fan van fietsen

Nederlanders zijn gek van fietsen. Naar werk, school, de boodschappen of de kroeg. Kortom, overal waar de fiets je maar kan brengen. Fietsen is voor iedereen. Net zoals HEMA. Daarom is HEMA 'Fan van fietsen’.
Goed voor de dag

Goed voor de dag

Met een goed ontbijt en een beetje beweging, start je dag een stuk beter. En zeker in deze tijd kan een beetje hulp hierbij geen kwaad. Om zo met wat meer weerstand de wintermaanden in te gaan.
Lights on

Lights on

Eindhoven. Lichtstad. Dit is het vertrekpunt van het derde PSV-shirt van PUMA.
#ThankYou

#ThankYou

De UEFA Champions League, Women’s Champions League en Europa League worden hervat. Hiervoor zijn de UEFA en de Europese clubs alle mensen die werkzaam zijn in de frontlinie voor hun strijd tegen COVID-19 bijzonder dankbaar.
Fresku x PUMA = PSV Away Kit 20/21

Fresku x PUMA = PSV Away Kit 20/21

De Eindhovense rapper Fresku en PUMA brengen een muzikale ode aan de stad Eindhoven en PSV.
Zo… Het Philips Stadion van jou en je vrienden

Zo… Het Philips Stadion van jou en je vrienden

Bavaria geeft het Philips Stadion voor één avond aan de fans.
Zomer in Eindhoven

Zomer in Eindhoven

Energiedirect.nl maakt deze bijzondere zomer voor PSV-fans extra leuk.
Dat smaakt naar meer

Dat smaakt naar meer

Voor sommigen was de naam in het begin misschien even wennen. Maar de Keuken Kampioen Divisie is niet meer weg te denken uit het Nederlandse voetbal. Een spectaculaire competitie, die als springplank dient naar de (inter)nationale top.
Van Veghel tot Le Mans

Van Veghel tot Le Mans

Limieten bestaan niet voor Van Berlo Bedrijfsvloeren en Next Level. Ooit begonnen als hobby, inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de racewereld. Om de ambities van Kay en Glenn van Berlo een eigen gezicht te geven, is het concept ‘driving together’ geboren.
De Buitenspelers: een product van de Hollandse School

De Buitenspelers: een product van de Hollandse School

Ondanks het feit Johan Cruijff en Louis van Gaal erbij zweerden, sterft de ware buitenspeler in Nederland helaas uit. Daarom hebben het Ministerie van VWS, Johan Cruyff Foundation, Krajicek Foundation, Jantje Beton, Mulier Instituut en Nickelodeon de handen ineengeslagen.
Formule-E in Eindhoven? Allicht!

Formule-E in Eindhoven? Allicht!

Onlangs werd bekend dat Eindhoven de Formule-E - de raceklasse voor elektrische sportwagens - naar Nederland wil halen. En bij voorkeur een avondrace in de Lichtstad wil organiseren. Een unieke kans voor de Brainportregio.
Net als Hertog

Net als Hertog

Armen wijd. Borst vooruit. Kop omhoog. Elke keer als Hertog door het Gelredome vliegt, gaat het beginnen. En om dit te onderstrepen, maakte Waterontharder.com vandaag haar nieuwe hoofdsponsorschap van Vitesse wel op een heel bijzondere manier bekend.
#MadeInEindhoven

#MadeInEindhoven

Eindhoven. Onze stad. Stad van dromers, denkers, durvers en doeners. Gemaakt door de makers van de stad. Met Anton en Frits Philips als grondleggers van het fundament van vandaag. Van de techniek, de machines, het licht en natuurlijk PSV. Van de vele kansen en prachtige mogelijkheden. Met ongekende hoogtepunten als resultaat.

Team

Benieuwd naar het team van Triple Double?