Updates

News in words and pictures.

Triple Double werkt voor een brede selectie van topmerken. En daar zijn we best trots op. Samen zetten we grote stappen met volop resultaat. Elke dag opnieuw. Daarom hieronder ons meest recente werk. Mooi werk, aldus onszelf...

Golazo Groep neemt esportsplatform Kayzr over

Golazo Groep neemt esportsplatform Kayzr over

Met de overname zet Triple Double een grote stap in esports. De interesse in esports, gaming en gamificatie neemt ieder jaar exponentieel toe, ook in de sport. Golazo nam de voorbije jaren al wat initiatieven op het vlak van digitale en virtuele challenges.
Max Verstappen zorgt voor miljoenen nieuwe Formule 1 fans

Max Verstappen zorgt voor miljoenen nieuwe Formule 1 fans

De populariteit rondom de autosport in de laatste 5 jaar met 27% is toegenomen. Dat blijkt uit het onderzoek van Markteffect in samenwerking met Abovo Maxlead en Triple Double naar de impact die Verstappen heeft op de Formule 1 in Nederland.
Vrijdag de 14e

Vrijdag de 14e

Sinds vorig jaar is de Cruyff Foundation de officiële maatschappelijk partner van de Keuken Kampioen Divisie. Speelronde 31 stond afgelopen weekend geheel in het teken van het 25-jarig bestaan van de Johan Cruyff Foundation.
#WelkomSanne

#WelkomSanne

Sanne Janssen is toegevoegd aan het team van Triple Double als Digitaal strateeg. Sanne is verantwoordelijk om de ambities van Triple Double in het digitale domein verder tot uiting te brengen.
TeamNL vereeuwigd in Schilderswijk

TeamNL vereeuwigd in Schilderswijk

Binnen iets meer dan een half jaar werden er twee Olympische en twee Paralympische Spelen georganiseerd. Bijzondere edities, zonder fans en familie op de tribunes. Niettemin hebben de prestaties van TeamNL ons land geïnspireerd.
Groene supporters

Groene supporters

Naast oranje was Campina-groen de meest opvallende kleur bij het ISU World Cup schaatsen. Ruim 2.800 consumenten, melkveehouders en medewerkers van Campina steunden de Nederlandse schaatsers bij de finale van het schaatsseizoen.
World Padel Tour komt naar Nederland

World Padel Tour komt naar Nederland

Het grootste padeltoernooi van de wereld gaat voor het eerst in Nederland plaatsvinden. Van 26 september t/m 2 oktober wordt Amsterdam het speelterrein van de World Padel Tour en verwelkomt het toernooi de beste padelspelers ter wereld.
#WelkomJornEnRemco

#WelkomJornEnRemco

Ons creatieve team is per direct versterkt met Jorn Schakenraad en Remco Steijvers. Beide creatieven hebben hun eigen route bewandeld voor hun komst naar Eindhoven.
Plaza Padel opent vijfde plaza

Plaza Padel opent vijfde plaza

Plaza Padel heeft de deuren geopend van haar nieuwste locatie in Amsterdam. De voormalige discotheek aan de Mekongweg is omgetoverd tot een volwaardig padelcentrum.
25 jaar Johan Cruyff Foundation

25 jaar Johan Cruyff Foundation

Vandaag op 8 februari 2022 is het 25 jaar geleden dat Johan Cruijff zijn Foundation oprichtte. Na een legendarische carrière als speler en trainer had Cruijff nog een grote droom: ruimte creëren voor kwetsbare kinderen om te bewegen.
TeamNL Thuissupport

TeamNL Thuissupport

De sporters van TeamNL geven alles om tijdens de Winterspelen in Beijing voor de medailles te gaan. Dit jaar helaas zonder de steun van familie, vrienden en fans. Daar liet NOC*NSF het niet bij zitten en biedt hen de mogelijkheid om de sporters vanuit Nederland aan te moedigen.
Dagmar naar Golazo Sports

Dagmar naar Golazo Sports

Dagmar maakt na ruim 5 jaar Triple Double per 1 februari 2022 de overstap naar Golazo Sports. Samen met Triple Double, Peak4 en Arko Sports Media maakt Golazo Sports onderdeel uit van Golazo Nederland. Als Manager Projectmanagement, Communications & Customer Care vormt Dagmar samen met Wim Nuyts de operationele leiding.
Formula E-learning

Formula E-learning

Naast de Formule 1, levert Nederland ook in de Formula E de wereldkampioen: Nyck de Vries. Toch is die klasse relatief onbekend in Nederland. De hoogste tijd voor DS Automobiles om daar verandering in te brengen.
De Thuiswedstrijd

De Thuiswedstrijd

“Vertel nog eens opa, van dat veldje, van heel vroeger…”. Philips staat aan de basis van het verleden, het heden en de toekomst van PSV. Dit lijkt voor iedereen vanzelfsprekendheid, maar de wereld verandert en iedere dag komen er nieuwe fans bij.
Mijlpaal: OKT Curling van start

Mijlpaal: OKT Curling van start

Dit weekend start voor Nederland het Olympisch Kwalificatie Toernooi Curling 2021. Morgen speelt het in Leeuwarden haar eerste wedstrijd tegen Denemarken. Een unieke kans om zich voor het eerst te plaatsen voor de Olympische Winterspelen.
Een MEGA warme kerst

Een MEGA warme kerst

Groot, groter, grootst. De zesde editie van de PSV kersttrui is op grootse wijze onthult door energiedirect.nl. Aan het NH Hotel in Eindhoven, hangt vanaf vandaag de grootste kersttrui van Europa.
Handen op elkaar met de Hartstichting

Handen op elkaar met de Hartstichting

Vandaag, op 6 december, vieren we dat er overal in Nederland binnen zes minuten gestart kan worden met reanimeren bij een hartstilstand.
Ontdek de Eredivisie

Ontdek de Eredivisie

Hoera! De Eredivisie bestaat dit seizoen 65 jaar. En om dit te vieren, hebben we ruim 300 locaties samengebracht op één platform. Bezoek deze bijzondere locaties en ontdek de voetbalcultuur van Nederland.
Chef Keuken Kampioen Divisie

Chef Keuken Kampioen Divisie

De Keuken Kampioen Divisie is misschien wel de spannendste competitie van Europa. Maar daarnaast geven ook de toegankelijkheid, hartelijkheid en het Hollandse karakter de competitie kleur. Chef Keuken Kampioen Divisie, brengt vanaf vandaag als razende reporter de fans met een wekelijkse video dichter bij deze prachtige Divisie.
Nieuwe TD-er: Iris Smulders

Nieuwe TD-er: Iris Smulders

Vanaf 1 september versterkt Iris Smulders het partnership team van Triple Double. Ze brengt haar achtergronden in de sport (KNLTB) en in de bureauwereld (New. Brand Activators.) nu samen in haar nieuwe rol als partnershipmanager.

Team

Benieuwd naar het team van Triple Double?