Updates

News in words and pictures.

Triple Double werkt voor een brede selectie van topmerken. En daar zijn we best trots op. Samen zetten we grote stappen met volop resultaat. Elke dag opnieuw. Daarom hieronder ons meest recente werk. Mooi werk, aldus onszelf...

The Federation

The Federation

Wij geloven dat sport de kracht heeft om impact te maken en van betekenis te zijn voor alle mensen. Daarom presenteren we aan sportbonden, goede doelen en andere rechtenhouders in de sport een nieuw concept: The Federation.
De magie van Formule 1

De magie van Formule 1

Plaatsnemen in een racewagen is niet voor iedereen weggelegd, maar wel een droom van velen. Dat werd rondom de Dutch Grand Prix nog maar eens bevestigd. CM.com zorgde ervoor dat fans voor even konden ervaren hoe dat voelt.
Behind you for what's ahead

Behind you for what's ahead

Sinds dit jaar is Allianz partner van het Watersportverbond en TeamAllianz. Een partnership met een eigen verhaal. Een verhaal over nieuwsgierigheid en een inspirerende wereld vol met kansen.
Voetbalpassie

Voetbalpassie

Afgelopen jaar stond het amateurvoetbal voor een groot deel stil. Een groot gemis voor alle spelers en iedereen die bij voetbal betrokken is. Maar ook de clubkas had hieronder te lijden. Omdat amateurclubs juist nu een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, introduceert Albert Heijn – in samenwerking met de KNVB – Voetbalpassie. Een digitaal spaarprogramma om jouw lokale voetbalclub te steunen, simpelweg door boodschappen te doen bij Albert Heijn.
Wie had dat ooit gedacht?

Wie had dat ooit gedacht?

Een Nederlands curlingteam dat zich op een Olympisch Kwalificatie Toernooi in eigen land kan kwalificeren voor de Olympische Spelen. Die droom is dichterbij dan ooit. Want het Olympisch Kwalificatie Toernooi Curling - presented by Asito - vindt plaats van 4 t/m 19 december 2021 in de Elfstedenhal in Leeuwarden.
Stop nooit met spelen

Stop nooit met spelen

Daar zijn Jill Roord, Erik Scherder, Boswachter Tim, Juf Merel en Anne Appelo het helemaal mee eens. Daarom verbinden deze vijf nieuwe gezichten zich als ambassadeur aan Jantje Beton.
Kalvijn x Lesbos

Kalvijn x Lesbos

Sporten zorgt ervoor dat je alles even kunt vergeten. Daarom hebben de Johan Cruyff Foundation en Movement On The Ground samen een Cruyff Court aangelegd in het vluchtelingenkamp op Lesbos.
Van elke rit een eRally

Van elke rit een eRally

Bij het stoplicht net wat sneller optrekken of die ene bocht scherper aansnijden dan eigenlijk de bedoeling is. Als bestuurder zoeken we allemaal wel eens het randje op. En steeds vaker doen we dat in een elektrische auto.
GOUD.FM

GOUD.FM

Stedin is partner van Missie H2. De sponsor van TeamNL; Nederlands trots in Tokyo. Stedin volgt onze Olympische prestaties in Tokyo dan ook op de voet. Deze prestaties zijn in Nederland - vanwege het grote tijdsverschil - vooral in de ochtend te bewonderen. En je weet wat ze zeggen: de morgenstond heeft goud in de mond.
CM.com Circuit Challenge

CM.com Circuit Challenge

Het Wilhelmus zingen, je baard trimmen of alle coureurs van de Formule 1 opnoemen… Wat kun jij terwijl je samen met Robert Doornbos met 270 kilometer per uur over het CM.com Circuit Zandvoort scheurt?
Fresh face alert

Fresh face alert

We hebben ons team versterkt met vijf nieuwe krachten. Welkom Rodger, Menno, Billy, Mick en Rochelle!
"Dan moet je goed sturen!"

"Dan moet je goed sturen!"

Kinderen spreken altijd de waarheid. En juist daarom zijn zij de perfecte kandidaten tijdens een persconferentie de renners van Team Jumbo-Visma aan de tand te voelen.
Er is maar één bal, en die moet je dus hebben

Er is maar één bal, en die moet je dus hebben

Een legendarische uitspraak van Johan Cruyff. Met dit gedachtegoed heeft de Keuken Kampioen Divisie, samen met de Johan Cruyff Foundation en Derbystar, de nieuwe bal voor het seizoen 2021-2022 gelanceerd.
Triple Double gaat nieuw tijdperk in

Triple Double gaat nieuw tijdperk in

Sportmarketingbureau Triple Double wordt volledig onderdeel van Golazo Nederland. Het sportbedrijf is sinds 2017 voor 50% aandeelhouder van Triple Double en breidt haar belang nu uit naar 100%. Oprichter Bob van Oosterhout en zijn compagnons Michel van Grunsven en Norberth Korsmit blijven betrokken bij het bedrijf.
#FEELTHEELECTRICITY

#FEELTHEELECTRICITY

Eindhoven. De stad van Philips. De stad waar energie al 100 jaar een hoofdrol vervult. En waar de toekomst elke dag opnieuw wordt uitgevonden.
Tour de Wereldrecord

Tour de Wereldrecord

Het was een primeur in de wielerwereld: Team Jumbo-Visma verscheen als eerste wielerploeg ooit met een gekleurde voorband aan de start van de Tour de France. Dit bijzondere partnership vroeg om een bijzondere activatie.
Fan van fietsen

Fan van fietsen

Fietsen is leuk, makkelijk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Van jong tot oud, fietsen is er voor iedereen, net als HEMA. Daarom is HEMA fan van fietsen.
Kampioenen slapen op M line

Kampioenen slapen op M line

Veel Nederlanders leveren deze sportzomer een topprestatie; of je voor het geel gaat in de Tour de France, voor goud in Tokyo of in het oranje Nederland aanmoedigt. Voor M line is iedereen een kampioen.
Inspired by the 90's

Inspired by the 90's

De jaren 90. De opkomst van Zenden, Ronaldo, Nilis en Cocu. Maar ook van vele technologische uitvindingen als het internet, de mobiele telefoon, de GameBoy en de DVD.
Plaza Padel

Plaza Padel

Snelheid. Plezier. Spektakel. De snelstgroeiende sport van Nederland. En dat voor iedereen. Padel is aan. Daarom stappen we samen met Deux Agency in padel.

Team

Benieuwd naar het team van Triple Double?