Energiedirect.nl genomineerd voor SponsorRing

De nominaties voor de beste sponsorcases van Nederland zijn bekend. Triple Double is samen met energiedirect.nl genomineerd in de categorie sport met de PSV Walk of Fame.

Na zes seizoenen hoofd- en rugsponsorschap van PSV, nam energiedirect.nl afscheid van het shirt. Daarvoor ontwikkelden we een campagne waarbij we fans dichter bij de club en het merk energiedirect.nl brachten. Door als ‘leukste sponsor van PSV’ een blijvende en sympathieke herinnering aan de club en fans te geven, lieten we zien ook na deze periode actief verbonden te blijven aan PSV. Door de jaren heen hebben grote voetballers het PSV-shirt gedragen, om er daarna afscheid van te nemen. Helden die energiedirect.nl én de fans niet zijn vergeten. Om hen te eren openden we de eerste ‘voetbal Walk of Fame’ van Nederland: de PSV Walk of Fame.

Energiedirect.nl neemt het op tegen 'The Masterpiece' van Team Jumbo Visma en 'Three Little Birds' van Ajax en Adidas. In juni 2023 worden de winnaars van de SponsorRingen bekend gemaakt.

"Het is andermaal een kroon op het lef en het enthousiasme van energiedirect.nl dat we samen genomineerd zijn voor een SponsorRing. In een uitdagende tijd voor energieleveranciers, hebben we een positieve impact kunnen maken op het merk."

— Hanneke Jaanen, Client Director bij Triple Double

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates