Updates

News in words and pictures.

Triple Double werkt voor een brede selectie van topmerken. En daar zijn we best trots op. Samen zetten we grote stappen met volop resultaat. Elke dag opnieuw. Daarom hieronder ons meest recente werk. Mooi werk, aldus onszelf...

De aftrap van jouw weekend

De aftrap van jouw weekend

Vrijdagavond hebben supporters gezamenlijk het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen afgetrapt. Het is nog niet eerder gebeurd dat supporters van beide clubs collectief de competitie in gang brengen.
AA Drink is Ready for more!

AA Drink is Ready for more!

AA Drink heeft een uitgebreid arsenaal aan functionele sportdranken en brengt dit middels de nieuwe campagne 'Ready for more' onder de aandacht bij de individuele sporter.
Twee nieuwe sterkhouders

Twee nieuwe sterkhouders

Met Lars Timmermans (sportmarketing) en Nick Koppen (social- en contentmarketing) verwelkomen we twee nieuwe sterkhouders in ons team. Ieder met een verschillende achtergrond, maar beide met een ongekende passie voor sport.
Nieuw TD-talent aan boord

Nieuw TD-talent aan boord

De kleedkamer van Triple Double is uitgebreid met drie nieuwe talenten. Tijn Joosten, Zev van Melick en Ilse Beeren hebben vanaf 1 juli officieel een plek in de selectie weten te bemachtigen.
PSV Walk of Fame geopend

PSV Walk of Fame geopend

Bij het Philips Stadion hebben energiedirect.nl en PSV elf PSV-helden vereeuwigd. Energiedirect.nl verlaat na zes seizoenen het shirt van PSV en bedankt hiermee alle fans van de club. De komende seizoenen blijft energiedirect.nl als official partner aan PSV verbonden.
Brilliant Blue

Brilliant Blue

De kleur blauw en PSV zijn al decennialang met elkaar verbonden. Alle blauwe PSV-tenues uit het verleden vormen samen de (nieuwe) blauwe kleur van het derde tenue dat PSV en Puma vandaag lanceerden.
Supporter van Oranjevrouwen

Supporter van Oranjevrouwen

Om topprestaties te leveren heb je supporters nodig. Daarom biedt DHL rondom het WK Hockey en het EK Vrouwenvoetbal Nederland de kans om supporter te worden van de Oranjevrouwen.
Samen wedstrijdfit

Samen wedstrijdfit

Heracles Almelo presenteert – in samenwerking met Unibet – het programma ‘Heracles FIT’. Een leefstijl-programma waarbij supporters van de club onder professionele begeleiding gezamenlijk weer wedstrijdfit worden.
TeamNL@work

TeamNL@work

Worden wie je bent, daar draait personal branding om. Wie ben je? Waar sta je voor en wat drijft je? Allemaal vragen waar sporters van TeamNL niet dagelijks bij stil staan. Terwijl als ze het antwoord erop weten, het veel richting geeft tijdens, maar ook ná hun carrière.
NN Rivals Run

NN Rivals Run

Hardlopen als stad tegen stad. Arnhem tegen Nijmegen. Met de eerste editie van de NN Rivals Run is een nieuw hardloop-format geboren. Welke stad is als eerste met 75 mensen in Elst, het exacte middelpunt tussen beide steden?
Home of Heroes

Home of Heroes

Ontmoet The Force, The Energy, The Wonder and The Magician in het gloednieuwe PUMA-thuisshirt van PSV.
Triple Double bestaat 25 jaar!

Triple Double bestaat 25 jaar!

Wij zijn nooit een bureau geweest dat veel achteruit kijkt, maar vooral relevant en betekenisvol wil blijven voor de toekomst. Immers, de rol van sport in onze maatschappij wordt steeds groter en belangrijker. Maar tegelijkertijd moeten mooie mijlpalen worden gevierd!
Maak sport eerlijk.

Maak sport eerlijk.

Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van La Vuelta Holanda 2022. In aanloop naar de eerste drie etappes op Nederlandse bodem wordt met de campagne ‘Maak sport eerlijk.’ aandacht gevraagd en fondsen geworven voor het mogelijk maken van sport voor iedereen.
De Kist Cup

De Kist Cup

Simon Kistemaker, cultureel erfgoed. Als trainer van Telstar en de Graafschap stond hij voor voetbal van het meest knoestige en ongecompliceerde soort. Voetbal zoals voetbal hoort te zijn. “Gewoon je kloten eraf werken”.
Booming Padel

Booming Padel

Met de opening van Plaza Padel Maastricht kunnen liefhebbers op steeds meer plekken de razend populaire sport ervaren. Een community waar ook bedrijven zich graag aan verbinden.
Unibet. Jouw Teamsponsor.

Unibet. Jouw Teamsponsor.

Het amateurvoetbal, het hart van ons voetbal. Waar je wekelijks het beste uit jezelf haalt. Maar je weet ook, in werkelijkheid kun je wel een steuntje in de rug gebruiken.
Wereldprimeur La Vuelta Holanda

Wereldprimeur La Vuelta Holanda

Waar normaal gesproken een reclamekaravaan de renners vooruitgaat tijdens een grote wielerronde, heeft La Vuelta Holanda een primeur. De Groene Karavaan, met energie van Essent, is een duurzaam alternatief voor de traditionele karavaan.
Afstuderen bij BURO SPECO

Afstuderen bij BURO SPECO

BURO SPECO is een sportmarketingbureau gerund door vijf studenten van de opleiding SPECO. Ze worden ondersteund door sportmarketeers van Triple Double en leren op die manier de fijne kneepjes van het vak.
De liefde voor PSV in beton gegoten

De liefde voor PSV in beton gegoten

Als dank naar (de fans van) PSV en als startschot van de nieuwe periode als 'official partner', onthult energiedirect.nl een officiële Walk of Fame bij het Philips Stadion.
Sla je wereldbal met KLM!

Sla je wereldbal met KLM!

Bezoekers van de Dutch Open konden een poging wagen een echte wereldbal te slaan. Op een speciaal ontworpen green in de vorm van een wereldkaart - gelegen in een waterbak - probeerden ruim 2.000 bezoekers vanaf 20 meter een hole-in-one te slaan.

Team

Benieuwd naar het team van Triple Double?