Wij zijn Triple Double

Make sports count

In 3 categorieën dubbele cijfers scoren, dat noemen we een ‘Triple Double’ in basketball. Een unieke prestatie. In sport draait het om cijfers. Net zoals in het bedrijfsleven. Van scores en punten tot millimeters en seconden. Daarom symboliseert het getal ‘32’ ons bureau. Logisch. Want onze passie is het scoren van dubbele cijfers voor onze klanten.

Wat we doen

Wij staan klaar voor je...
01

Strategie

De sportwereld verandert continu. Een goede (digitale) tactiek is noodzakelijk. Daarmee vinden wij de weg naar fans, volgers, kopers, bezoekers en deelnemers etc. De juiste stappen naar slim succes. Altijd doeltreffend en realistisch.

02

Creatie

Wij verleiden, verrassen en veroveren. Met uw verhaal precies gericht op uw doelgroep. En dat zorgt voor impact, mooie (meetbare) resultaten en heel veel fans. Het applaus volgt dan vanzelf.

03

Activatie

Van de juiste ondersteuning tot de daadwerkelijke inzet van techniek, middelen en mensen. Wij halen alles en iedereen uit de kast om jouw doelgroep te bereiken. Wanneer en waar u maar wilt. En dat werkt.

04

Data

Met slimme data maken wij het verschil. Via doeltreffende analyses die wij vertalen naar digitale sportmarketing. Onze digitale strategen, developers, online marketeers en social media managers sleutelen voortdurend aan het ultieme resultaat.

05

Technologie

Techniek staat voor niets. Maar techniek kan niet zonder gespecialiseerde kennis, de juiste ervaring en mensen die deze techniek begrijpen. Zo optimaliseren, versterken en digitaliseren wij onze campagnes.

06

Consultancy

Het juiste advies is goud waard. Zeker wanneer het gaat om het versterken van merken, het optimaliseren en uitrollen van uw campagnes of het heel precies bereiken van uw doelgroep. En dat raakt.

07

Events

Van het allereerste idee tot de totale organisatie. Bij ons staat altijd de ultieme beleving voorop. Van de allereerste indruk tot dat ene indrukwekkende, laatste moment. Altijd doeltreffend en vaak onvergetelijk.

08

Design

Uw positionering verdient vormgeving die precies past. Wij verstaan de kunst van waardevolle lijnen, kleuren en samenhang. De juiste balans voor opmerkelijk resultaat. Zo maken wij het verschil. En dat merkt u.

09

Partnership management

Samen maken is samen werken. Met partners die ons precies begrijpen. Zo spreken we namelijk altijd dezelfde taal. In strategie, concept en uitwerking. Met de juiste impact als eindresultaat.

10

Communicatie

De juiste boodschap op de juiste manier overbrengen naar de juiste doelgroep; daar draait het om bij communicatie.

11

Copywriting

Creatieve woorden zijn essentieel voor het overbrengen van een boodschap. Van social copy tot webteksten, kort of lang. Ieder woord wegen wij voor u af om zo effectief mogelijk te communiceren.

12

Video

Video in je marketingcommunicatiemix. In samenwerking met vertrouwde videopartners creëren wij verhalen die aanspreken en zetten we een sfeer neer voor uw onderneming. En dat wordt gezien.

13

Media

Bij marketingcommunicatie is het genereren, inzetten en inkopen van de juiste media cruciaal voor het resultaat van een campagne. Wij vinden dat mooi werk zichtbaar moet zijn.

Team

Ontmoet de selectie

Triple Double eet, drinkt, denkt, doet en slaapt sport. Sterker: het is de gemene deler binnen ons team. Van strategen, creatieven, sportmarketeers en designers tot eventmanagers en online & social media specialisten. Samen werken we elke dag aan de juiste content waarin sport en ondernemerschap elkaar vinden. Het resultaat? Innovatieve campagnes, commercials, videoproducties, mediaplannen, events, fotoshoots, online platformen, social media content, huisstijlen, logo's, sponsorcontracten, persconferenties en meer.

Guido

Guido Klomp

Directie
Hanneke

Hanneke Jaanen

Directie
Robin K

Robin Koster

Directie
Bram berkien 2022 02 24 16 04 56

Jorn Schakenraad

Creatie
Bram berkien portret triple double 2019 12 11 14 36 50 1

Merel van Dijk

Events
Niels

Niels Verberne

Creatie
Billy

Billy Kiemeney

Sportmarketing
Karen

Karen Paridaans

Office
Sander

Sander Rodenburg

Sportmarketing
Merlin

Merlin Verrijt

Office
Matt Bolhuis

Matt Bolhuis

Partnerships
Chantal

Chantal Kouwen

Sportmarketing
Bram berkien triple double portret 2022 07 08 10 41 01 2

Lars Timmermans

Sportmarketing
Daphne van der Hoorn

Daphne van der Hoorn

Office
Bram berkien triple double 2022 07 13 09 19 39

Ilse Beeren

Creatie
Philip

Philip Scholts

Sportmarketing
Bram berkien triple double portret 2022 07 08 10 41 01 6

Zev van Melick

Digital
Bram berkien triple double 2021 10 12 14 22 37 5

Iris Smulders

Partnerships
Bram berkien 2022 02 24 16 54 29

Sanne Janssen

Digital
Norberth

Norberth Korsmit

Creatie
TD portret mei 20232595

Laurens van Leuken

Sportmarketing
TD portret mei 20232735 kopieren

Rein Vos

Creatie
Esther

Esther van Oosterhout

Office
TD portret mei 20233022

Pim Berben

Digital
Bram berkien 2022 02 24 16 28 10

Remco Steijvers

Creatie
Derek

Derek van der Vlugt

Creatie
Bram berkien portret triple double 2019 12 12 10 24 15 2

Inge Rombouts

Sportmarketing
Maartje

Maartje Janssen

Office
Eric

Eric Lankers

Partnerships
Bram berkien triple double 2022 07 13 09 09 38

Tijn Joosten

Sportmarketing
Floor

Floor de Vries

Office
Michel

Michel van Grunsven

Consultancy
TD portretten1477 1

Bob van Oosterhout

Consultancy

Onze Golden oldies

Bekijk onze geprezen klassiekers

Onze lat ligt hoog. Zo versterken wij krachtige merken. Met heel veel fans als resultaat. Een paar van onze geprezen klassiekers op een rij.