Wij zijn Triple Double

Make sports count

In 3 categorieën dubbele cijfers scoren, dat noemen we een ‘Triple Double’ in basketball. Een unieke prestatie. In sport draait het om cijfers. Net zoals in het bedrijfsleven. Van scores en punten tot millimeters en seconden. Daarom symboliseert het getal ‘32’ ons bureau. Logisch. Want onze passie is het scoren van dubbele cijfers voor onze klanten.

Wat we doen

Wij staan klaar voor je...
01

Strategie

De sportwereld verandert continu. Een goede (digitale) tactiek is noodzakelijk. Daarmee vinden wij de weg naar fans, volgers, kopers, bezoekers en deelnemers etc. De juiste stappen naar slim succes. Altijd doeltreffend en realistisch.

02

Creatie

Wij verleiden, verrassen en veroveren. Met uw verhaal precies gericht op uw doelgroep. En dat zorgt voor impact, mooie (meetbare) resultaten en heel veel fans. Het applaus volgt dan vanzelf.

03

Activatie

Van de juiste ondersteuning tot de daadwerkelijke inzet van techniek, middelen en mensen. Wij halen alles en iedereen uit de kast om jouw doelgroep te bereiken. Wanneer en waar u maar wilt. En dat werkt.

04

Data

Met slimme data maken wij het verschil. Via doeltreffende analyses die wij vertalen naar digitale sportmarketing. Onze digitale strategen, developers, online marketeers en social media managers sleutelen voortdurend aan het ultieme resultaat.

05

Technologie

Techniek staat voor niets. Maar techniek kan niet zonder gespecialiseerde kennis, de juiste ervaring en mensen die deze techniek begrijpen. Zo optimaliseren, versterken en digitaliseren wij onze campagnes.

06

Consultancy

Het juiste advies is goud waard. Zeker wanneer het gaat om het versterken van merken, het optimaliseren en uitrollen van uw campagnes of het heel precies bereiken van uw doelgroep. En dat raakt.

07

Events

Van het allereerste idee tot de totale organisatie. Bij ons staat altijd de ultieme beleving voorop. Van de allereerste indruk tot dat ene indrukwekkende, laatste moment. Altijd doeltreffend en vaak onvergetelijk.

08

Design

Uw positionering verdient vormgeving die precies past. Wij verstaan de kunst van waardevolle lijnen, kleuren en samenhang. De juiste balans voor opmerkelijk resultaat. Zo maken wij het verschil. En dat merkt u.

09

Partnership management

Samen maken is samen werken. Met partners die ons precies begrijpen. Zo spreken we namelijk altijd dezelfde taal. In strategie, concept en uitwerking. Met de juiste impact als eindresultaat.

Team

Ontmoet de selectie

Triple Double eet, drinkt, denkt, doet en slaapt sport. Sterker: het is de gemene deler binnen ons team. Van strategen, creatieven, sportmarketeers en designers tot eventmanagers en online & social media specialisten (onder het label TDE). Samen werken we elke dag aan de juiste content waarin sport en ondernemerschap elkaar vinden. Het resultaat? Innovatieve campagnes, commercials, videoproducties, mediaplannen, events, fotoshoots, online platformen, social media content, huisstijlen, logo's, sponsorcontracten, persconferenties en meer.

TD portretten1477 1

Bob van Oosterhout

Directie
Michel

Michel van Grunsven

Directie
Norberth

Norberth Korsmit

Directie
Pieter

Pieter Kuijpers

Management
Ruud

Ruud van der Knaap

Management
Guido

Guido Klomp

Management
Eric

Eric Lankers

Management
Chrissy

Chrissy van der Put

Creatie
Jim

Jim Cox

Sportmarketing
Tim

Tim Slot

Sportmarketing
Robin K

Robin Koster

Sportmarketing
Sander

Sander Rodenburg

Sportmarketing
Bram berkien td portret 2020 01 30 15 09 22

Maureen Dasselaar

Events
Philip

Philip Scholts

Sportmarketing
Niels

Niels Verberne

Brand & design
Jelle

Jelle de Bock

Sportmarketing
Bram berkien portret triple double 2019 12 12 10 24 15 2

Inge Rombouts

Sportmarketing
Esther

Esther van Oosterhout

Office
Floor

Floor de Vries

Finance
Dagmar

Dagmar van Stiphout

Sportmarketing
Chantal

Chantal Kouwen

Events
Maartje

Maartje Janssen

Office
Lenny

Lenny Renne

Creatie
Karin

Karin Breukers

Office
Merlin

Merlin Verrijt

Office
Christelle

Christelle Faber

Office
Tom

Tom van Buren

Finance
Bram berkien portret triple double 2019 12 11 14 36 50 1

Merel van Dijk

Events
Karen

Karen Paridaans

Office
Derek

Derek van der Vlugt

Creatie
Robin F

Robin Faber

Partnership management

Onze Golden oldies

Bekijk onze geprezen klassiekers

Onze lat ligt hoog. Zo versterken wij krachtige merken. Met heel veel fans als resultaat. Een paar van onze geprezen klassiekers op een rij.