The Federation

Over The Federation

De wereld ontwikkelt zich in razend tempo. Juist nu is er veel behoefte aan sport en bewegen. Juist nu staat sport en bewegen voor positieve energie, gezondheid, maatschappelijke relevantie en dus onderscheidend vermogen.

Ook wij als Triple Double staan niet stil. Sterker, juist nu willen we samen met bevriende bondgenoten opstaan en relevant zijn voor de georganiseerde sport, foundations en overheden. En zetten we een team van talenten en experts in om de Nederlandse sport vooruit te helpen. Door marketeers, designers, copywriters, creatieven en strategen, impactmakers, marktonderzoekers in te zetten. Hands on. En ondernemend in tarief.

Daarom bieden wij sportbonden, foundations en andere rechtenhouders in de sport een nieuw concept, onder de vlag van ‘The Federation’.


Wat gaan we doen?

We gaan sportbonden, foundations en overheden op pragmatische wijze helpen met hun marketing, communicatie en media-activiteiten. Snel, slim en origineel.


Wat bieden we aan?

Inspiratie en netwerk

We brengen sportbonden, foundations en overheden in contact met elkaar, met marketing, communicatie en media-experts én met toonaangevende gastsprekers uit het vakgebied. Dat doen we op de meest bijzonder plekken.

Nulmeting

Alle leden van The Federation krijgen een quickscan op hun marketing, communicate en media uitvoering. We toetsen het onderscheidend vermogen, de visuele uitstraling, de contentcreatie, de maatschappelijke impactpotentie, de online performance en het ondernemerschap. Zo ontdekken we samen waar de kansen liggen en leggen we de basis van een verbetertraject.

Fed Card

De resultaten van de quickscan worden weergegeven in een overzichtelijk puntenoverzicht; de Fed Card. Er is een totaal van 100 punten te scoren, waarbij in de Fed Card inzichtelijk wordt hoe de punten zijn verdeeld over de verschillende categorieën. De resultaten van de quickscan worden door het team van The Federation grondig geanalyseerd. Na de analyse wordt een fysieke kick-off meeting ingepland om de bevindingen te bespreken.

Verbetertraject

De Fed Card legt de basis voor een verbeterplan. En wordt met de betreffende bond, foundation of overheid bepaald welk domein wordt aangepakt. Een traject dat we samen met de sportbond, foundation of overheid ingaan. Op een handzame, slimme manier. Op domeinen die er toe doen om de kracht van sport en bewegen nog beter voor het voetlicht te brengen. Op een onderscheidende manier.

Toekomstadvies

Nadat het traject is afgerond wordt er opnieuw een quickscan uitgevoerd. Op deze manier wordt er inzichtelijk gemaakt hoe de betreffende bond, foundation of overheid verbeterd is. Tot slot maken we een handzaam advies voor de toekomst, zodat duidelijk is waar nieuwe kansen liggen.


Contact

Neem contact op en ontdek wat de Federation voor jou kan betekenen.

Email:
federation@tripledouble.nl
Telefoon:
040 782 0000


Aangesloten experts

Triple Double, Buro Speco, Season Four, More2Win, Arko Sports Media, Markteffect, Dirk Kremers design.