Vorige item Volgende item

Merel van Dijk

eventmanager

Tijdens haar studie Communicatie kwam Merel terecht bij haar geliefde club N.E.C. Nijmegen waar zij na drie jaar als Hospitality Coördinator kon doorgroeien naar de functie van eventmanager.

Vele kleine maar ook grootschalige evenementen volgden waarbij de kracht van sport in combinatie met business centraal stond. Vanaf september 2017 heeft Merel de transfer naar Triple Double gemaakt waar zij als gedreven eventmanager de evenementen tot in de puntjes weet te verzorgen.

Favoriete sportmoment Merel

Op 6 augustus 2017 werden onze Oranje Leeuwinnen Europees kampioen, waarmee de vrouwen iets teweeg hebben gebracht in Nederland dat elke verwachting overtrof.
Ze straalden niet alleen iets onverslaanbaars uit maar waren ook heel toegankelijk, eerlijk, kwetsbaar en genoten met volle teugen. Dit zorgde ervoor dat ze ons onderdeel lieten uitmaken van hun avontuur. Wat ik heb gezien is één team met een missie, geen ego's, hard werken én het bereiken van een doel. Ze hebben het land veroverd met hun glimlach, een hele nieuwe kijk op voetbal!
Een fantastisch moment in de wedstrijd tegen Zweden vond ik de pass van Lieke Martens naar publiekslieveling Shanice van de Sanden, waarna zij de assist gaf aan Vivianne Miedema en haar eerste doelpunt van het toernooi scoorde. Nóg mooier was misschien de huldiging in Utrecht op 7 augustus maar dat is een andere tak van sport... Nederland kreeg de kans om weer van een voetbalteam te houden. Ik denk dat iedereen, net zoals ik, onderdeel van dit team had willen zijn. Een mooi voorbeeld voor alle vrouwen met liefde voor voetbal maar zeker ook voor de mannen!