Vorige item Volgende item

Dagmar van Stiphout

senior sportmarketeer

Toen Dagmar 10 jaar oud was organiseerde hij in zijn buurt de Olympische Spelen voor alle kinderen uit de buurt. Zijn kinderdroom was toen om ooit een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van sport in de breedste zin des woords. Met die kinderdroom in het hart heeft Dagmar SPECO afgerond om vervolgens 11 jaar in de werving & selectiebranche de fijne kneepjes van het commerciële vak te leren. Hard werken om de beste te worden, leren verliezen, met respect voor de concurrentie, maar altijd met de wil om te winnen. In 2010 maakte hij de overstap naar de georganiseerde sport. Bijna 6 jaar als manager marketing & communicatie bij de KNGU en vervolgens 1½ jaar als zelfstandig ondernemer met Zeal Sports waar hij verschillende sportbonden hielp om marktgericht in beweging te komen door bij de sport passende positionerings-, marketing- en salesstrategieën te ontwikkelen en implementeren. 

Met zijn passie voor sport, 11 jaar ervaring in de commerciële dienstverlening en 7 jaar marketingervaring binnen de georganiseerde sport vond Dagmar bij Triple Double de uitdaging om zijn passie, commerciële ervaring en ervaring in de sport samen te brengen en samen met het bedrijfsleven de sport in Nederland nog beter en mooier te maken.

Favoriete sportmoment Dagmar

Waar ik was op 7 augustus 2012 toen 16,533 op het scorebord verscheen? In een tent in bossen van Beekbergen met honderden turnende kinderen die op een groot scherm in spanning de olympische rekstokfinale in Londen beleefden. Het intense gejuich, de innige omhelzingen, de tranen die rijkelijk vloeiden bij jong en oud; ik krijg er telkens weer kippenvel van als ik terug denk aan die historische middag. Epke is een mondiale gamechanger gebleken met zijn gouden oefening. Hij heeft de turnsport veranderd en geldt als inspiratiebron voor velen. De jeugd, de mondiale turnsport en de Nederlandse sportwereld. En dat besef is niet alleen in een tent in de bossen van Beekbergen gevoeld. Het respect en de waardering werd over de hele wereld gevoeld en uitgesproken. Over de impact van sport gesproken.