Vorige item Volgende item
Shirt nummer 33

Chrissy van der Put

creatie

Tijdens de studie Communicatie Creatief kwam Chrissy in 2015 voor het eerst in contact met Triple Double. Voor haar ‘Trending Topic’ over online sport influencers nam ze een interview af binnen ons bureau en na dat gesprek wist ze het zeker.. als ik afgestudeerd ben, wil ik mijn carrière starten bij Triple Double!

Chrissy is een ware teamplayer met topsportmentaliteit: opgeven is geen optie! In juni 2016 studeerde ze af en wist ze zelfs een scriptieprijs voor de beste scriptie & concept binnen te slepen. Een teken dat Chrissy klaar was voor een nieuwe uitdaging, een baan bij Triple Double.

Sinds januari 2017 versterkt Chrissy het creatieve team met haar copy & concept skills.

Favoriete sportmoment Chrissy

Dankzij mijn werk bij de Herdgang en Eetcafé de Verlenging had ik de eer het kampioenschap van dichtbij mee te mogen maken. Samen met mijn vader schetste ik alle scenario’s om te kijken wat er voor nodig was om alsnog kampioen te worden. Een zenuwslopende wedstrijd, PSV kwam halverwege het duel al gauw op een 2-0 voorsprong, maar dat betekende nog niks. Nog geen kampioenschap voor PSV, Ajax stond immers met 1-0 voor. Maar in de 55e minuut wist de Graafschap door het doelpunt van Bryan Smeets gelijk te maken. In de 66e minuut maakte PEC Zwolle de 1-2 waarna Luuk de Jong er razendsnel 1-3 van maakte. De spanning was om te snijden, zittend op het puntje van de bank. Wetend dat ik aanstalten moest maken richting Eindhoven! Want het kampioenschap was nu wel heel dichtbij. Racend naar het centrum met de wedstrijd op de radio, was het onmogelijke mogelijk geworden. PSV EINDHOVEN IS LANDSKAMPIOEN! Razendsnel verplaatste ik me naar de Verlenging, om daar samen met mijn collega’s de spelers te ontvangen en samen met hen twee dagen lang het kampioenschap te vieren. Een ongelofelijk mooi moment, zo dichtbij, zoveel ontlading en zoveel vreugde bij de spelers. Een sportmoment om nooit te vergeten.