Vorige item Volgende item

Sander Rodenburg

sportmarketeer

Evenals bij veel van collega’s, begon ook de sportmarketing carrière van Sander bij de opleiding SPECO. Tijdens deze opleiding mocht hij (onder andere) ervaring opdoen bij de FC Twente Vrouwen waar hij van dichtbij het kampioenschap in de BeNeLeague mocht meemaken. Deze stage smaakte naar meer, waardoor Sander ook voor zijn afstudeerstage op zoek ging naar een plek binnen de sportwereld.

Zijn zoektocht eindigde uiteindelijk bij Lagardère Sports, dat bij FC Utrecht de commerciële rechten exploiteert. Na deze succesvolle afstudeerstage, lag er de mogelijkheid om hier ook daadwerkelijkaan de slag te gaan. Na 2,5 jaar met unieke activaties, sponsorships en een fantastische KNVB Bekerfinale was het voor Sander tijd voor een volgende stap: een prachtige transfer naar Eindhoven om het team van Triple Double te komen versterken.

Favoriete sportmoment Sander

2016 is het absolute jaar van Max Verstappen. Dat een jongen op die leeftijd race na race een wereldprestatie neer kan zetten is ongelofelijk. Al zijn kwaliteiten kwamen naar boven tijdens de Grand Prix van Brazilië. De inhaal manoeuvre van het jaar en de ‘redding’ van het jaar: allebei staan ze op naam van Max Verstappen, held van beroep!