Vorige item Volgende item

Karen Paridaans

SX guestmanager

Karen komt uit een sportief gezin. Sport in het algemeen en het zelf beoefenen van een sport zit er dus al van kleins af aan in. Werken in een omgeving dat sport ademt is dan ook iets wat ze erg graag wilde.

Ze zou zichzelf willen omschrijven als een enthousiast, spontaan en leergierig persoon die graag mensen ondersteund en werk uit handen neemt. Naast het uitvoeren van haar taken, kijkt ze ook altijd naar het groter geheel. Net dat stapje extra zetten is iets wat bij haar past. De rol van SX Guestmanager is haar dan ook op het lijf geschreven.

Ben je op bezoek bij SX? Dan word je ontvangen door Karen's brede glimlach!

Favoriete sportmoment Karen

Een recente overwinning; Sanne Wevers op de Olympische Spelen in Rio. Dat heb ik gekozen als mijn favoriete sportmoment. Wat een spanning en wat een gaaf moment! Samen met familie op de bank voor de buis en ondertussen met collega’s via de telefoon contact houden. Raden wat voor punt iemand scoort. Zien dat ze een wereldprestatie levert en dat haar concurrenten haar niet evenaren. Collega’s die huilen van blijdschap bij deze overwinning (ik noem geen namen). In één woord GE-WEL-DIG! Echt een moment om niet snel te vergeten!