Vorige item Volgende item

Karen Paridaans

Office Manager

Karen komt uit een sportief gezin. Sport in het algemeen en het zelf beoefenen van een sport zit er dus al van kleins af aan in. Werken in een omgeving die sport ademt is dan ook iets wat ze erg graag wilde.

Ze omschrijft zichzelf als een enthousiast, spontaan en leergierig persoon die graag mensen ondersteunt en werk uit handen neemt. Naast het uitvoeren van haar taken, kijkt ze altijd naar het grotere geheel. Net dat stapje extra zetten is iets wat bij haar past. De rol van Office Manager is haar op het lijf geschreven.

Favoriete sportmoment Karen

Een recente overwinning; Sanne Wevers op de Olympische Spelen in Rio. Dat heb ik gekozen als mijn favoriete sportmoment. Wat een spanning en wat een gaaf moment! Samen met familie op de bank voor de buis en ondertussen met collega’s via de telefoon contact houden. Raden wat voor punt iemand scoort. Zien dat ze een wereldprestatie levert en dat haar concurrenten haar niet evenaren. Collega’s die huilen van blijdschap bij deze overwinning (ik noem geen namen). In één woord GE-WEL-DIG! Echt een moment om niet snel te vergeten!