Vorige item Volgende item

Pim Muns

(E)sportmarketeer & partnerships

Nadat Pim in 2016 zijn diploma als sportmarketeer op de Hogeschool van Amsterdam had gehaald, was het voor hem duidelijk dat hij in dit vak verder wilde. Gedurende zijn studie heeft Pim stages gelopen bij Roda JC en Adidas. Later heeft hij nog de Master in Sport Management aan het Johan Cruyff Institute gevolgd.

Tijdens deze master heeft Pim gewerkt als accountmanager horeca, nightlife en events bij Red Bull. Leerzaam en leuk, maar het was het tijd voor een nieuwe stap. Bij Triple Double gaat hij het eSportsXperts team versterken en zich daarnaast bezighouden met de partnerships en new business voor bijvoorbeeld SANTOS en SX Open.

Favoriete sportmoment Pim

Een van mijn favoriete sportmomenten is Anthony Joshua vs. Vladimir Klitschko, medio 2017. Een ongelofelijke partij waarin de jonge hond Anthony ‘AJ’ Joshua en de oude legende Klitscho elkaar tot het uiterste dreven. Een memorabel sportmoment waar beide strijders tegen het canvas gingen in de eerste rondes. De 11e ronde was uiteindelijk het eindstation: AJ won op een TKO na een kanonnade van klappen aan het adres van Klitscho. Met veel respect voor elkaar maakte Klitschko plek voor ‘Golden Boy’ Anthony Joshua. Nu is het wachten op een partij tegen Tyson Fury!