Vorige item Volgende item

Frank Jacquot

Procesmanager

Als televisieproducer in hart en nieren is Frank begin januari 2019 in de wereld van sportmarketing gestapt. De geboren en getogen Eindhovenaar rondde de studie International Event, Music & Entertainment Studies Communications af en startte zijn carrière als producer bij Talpa. Na een aantal grote studioprogramma’s zoals Ik Hou van Holland en SBS Shownieuws geproduceerd te hebben, maakte hij de overstap naar Blue Circle als producer/planner van RTL Boulevard en RTL Late Night. Bij Triple Double is hij verantwoordelijk voor de planningen en structuur van het creatie- en designteam.

 

Favoriete sportmoment Frank

13 juni 2014; de dag dat ik 25 kaarsjes mocht uitblazen en het Nederlands Elftal wraak nam op Spanje. 4 jaar eerder zorgde het uiterste puntje van de rechtervoet van Iker Casillas ervoor dat heel Nederland in mineur gedompeld werd, maar nu was de wraak zoet.

Na de overtreding van Stefan de Vrij op import-Spanjaard Diego Costa en de daaropvolgende benutte penalty van Xabi Alonso zag iedereen de bui al hangen; Spanje zou ons weer gaan verslaan. Echter was daar de magistrale goal van onze flying Dutchman Robin van Persie, een doelpunt dat in ieders geheugen gegrift staat. Na dit werelddoelpunt hadden wij als Nederlanders ons gram al gehaald, maar het bleek voor de Spanjaarden pas het begin van een ongekende afstraffing. Dankzij Robin van Persie (2x), Arjen Robben (2x) en Stefan de Vrij heb ik het mooiste cadeau gekregen wat ik me die dag kon wensen; zoete wraak op Spanje.