Header NN Vorig item Volgend item
NN logo

Website: www.renmee.nl/ Fact: Bijna 7.000 unieke aanmoedigingsvideo’s op een kleine 17.000 deelnemers Fact: Meer dan de helft van de deelnemers aan de Marathon Rotterdam was bekend met het Pacing Team, het Juichmoment én de Hardloopsupporter.

Net dat extra beetje energie om de finish te bereiken

Iedere hardloper loopt om een doel te bereiken. Van een gezonder leven tot vrijheid in het hoofd of het realiseren van een sportieve prestatie. Onder de noemer ‘supporter van alle hardlopers’ helpt Nationale-Nederlanden hardlopers in Nederland bij het bereiken van al die sportieve doelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Om dat te bereiken introduceerde Nationale-Nederlanden het Pacing Team, Juichmoment en de Hardloopsupporter. Met deze laatste activatie werden deelnemers aan de Marathon Rotterdam bij het 34 kilometerpunt verrast met persoonlijke aanmoedigingsvideo’s van familie, vrienden en collega’s. De video’s werden getoond op vier grote schermen langs het parcours. Dit leverde prachtige, emotionele moment op én gaf veel lopers net dat extra beetje energie om de finish te bereiken.