Vorig item Volgend item

Parkmobile

Website: www.parkmobile.nl Fact: Klant sinds 2014

Uitdaging

Parkmobile, marktleider in digitale parkeeroplossingen, biedt automobilisten de mogelijkheid om snel en eenvoudig te betalen voor parkeren via de mobiele telefoon. Parkmobile is sinds het seizoen 2014-2015 official supplier van de Eredivisie. Triple Double begeleidt het partnership en adviseert Parkmobile bij de ontwikkeling en uitvoering van verschillende activaties. De uitdaging die er ligt is om een sportsponsorpropositie te bedenken waarmee Parkmobile naamsbekendheid en sales kan genereren.

Strategie

Parkmobile gebruikt het platform van de Eredivisie om haar naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten aan zich te binden. Voetbalfans kunnen via hun favoriete Eredivisie club gratis klant worden. Parkmobile is zowel zichtbaar in het stadion als via tv-en radio spots. Het seizoen 2016-2017 staat in het teken van ‘parkeren in heel Nederland’. 

Concept

Met het concept ‘Parkeren in heel Nederland’ maakt Parkmobile duidelijk dat parkeren met de Parkmobile app overal in Nederland mogelijk is. Of je nu op kraamvisite gaat in Meppel, naar een uitwedstrijd in Nijmegen of gaat shoppen in Rotterdam. Met de diensten van Parkmobile kun je overal makkelijk en voordelig parkeergeld betalen met je mobiel. Dus ook in alle Eredivisie speelsteden. 

Middelen en activaties

Ter ondersteuning van dit concept, zijn de volgende middelen ingezet:

  • TV commercial
  • Radio commercial
  • Online campagne
  • Parkmobile Moment van de week op FOX Sports

Resultaat

Doordat de huidige campagne nog loopt, zijn hier nog geen resultaten van bekend. Uitgelicht