Vorig item Volgend item

Continu

Website: www.continu.nl Fact: Co-sponsor Team Plantina sinds maart 2016

Uitdaging

Continu neerzetten als merk dat ertoe doet als intermediair in bouw en industrie:

  • Verhogen naamsbekendheid via schaatssponsoring
  • Verhogen merkbekendheid via schaatssponsoring

Strategie

Triple Double heeft Continu in 2014 gekoppeld aan de schaatsploeg van Marianne Timmer. Door bewust in het eerste jaar af te tasten en een plek te claimen binnen het schaatsdomein. Na een jaar van kennismaking was Continu er klaar voor om door te pakken en het stokje van LiGA over te nemen. Twee seizoenen lang is het team van Marianne Timmer schuil gegaan onder de naam Team Continu. Sinds het seizoen 2016-2017 heeft Continu een stapje terug gedaan en gaat zij verder als co-sponsor van haar opvolger (Team) Plantina.

Concept

De baan van je leven.

Vanuit de corporate thematiek ‘Altijd wind mee’ biedt de schaatsploeg een communicatieplatform en associatief thema. Triple Double heeft in samenwerking met Continu de rationale en strategisch concept ontwikkeld waaruit een jaaractivatieplan is voortgevloeid. Naast de corporate thematiek werd zodoende een sportieve metafoor ontwikkeld onder de noemer ‘De baan van je leven’.

Middelen & Activaties

  • Olympic viewing party in De Efteling
  • Schaatsteam integreren in customer journey Continu-kandidaten (videoboodschap eerste werkdag, felicitatieboodschap verjaardag, etc.)
  • Infomercial waarin metafoor ‘baan van je leven’ wordt uitgelegd
  • Social media contentcreatie en managementUitgelicht