Vorig item Volgend item

Team ParaStars

Website: www.teamparastars.nl Fact: 4.551 fans

Team ParaStars is de eerste commerciële gehandicaptensportploeg ter wereld. Bestaande uit zes sporters, te weten: Esther Vergeer, Mike van der Zanden, Barend Kol, Anna Jochemsen, Ronald Hertog en Marije Smits. Triple Double heeft rolstoeltennisster en initiatiefneemster Esther Vergeer begeleid en geadviseerd bij het realiseren van deze persoonlijke ambitie.

Daarnaast waren we verantwoordelijk voor het teammanagement van de sportploeg, wat heeft geresulteerd in een drietal mooie 'SuperFans'. EY, ABN AMRO en Avéro Achmea zijn SuperFan van Team ParaStars, wat wil zeggen dat zij allen 1.000 (betalende) fans hebben aangebracht. Inclusief de particuliere fans staat de teller hiermee op 4.551!

We hebben een team van rolmodellen uit de gehandicaptensport samengesteld. Deze sporters zijn als team gepositioneerd, met als hoofdboodschap: gehandicaptensporters zijn niet zielig, het zijn helden. Allen met een eigen, uniek verhaal.

Met dank aan sponsors EY, ABN AMRO en Avéro Achmea kon Team Parastars meer dan €200.000 investeren in aandacht voor en begeleiding van gehandicaptensport.