Samenwerkingen Triple Double

Samenwerkingen

TDE

TDE brengt sportmarketing en technologie samen. Met een grote passie voor sport staat TDE als digitale partner naast organisaties, merken, sporters en clubs die nieuwe media en technologie omarmen. Samen met hen worden er digitale activaties, online strategieën en platformen, mobile apps en social media content bedacht en ontwikkeld.

TDE is een samenvoeging van het digitale team van online en social media marketeers van Triple Double met een team van sportgepassioneerde developers van E-sites. Een samenwerking die al jaren garant staat voor innovatieve oplossingen op het snijvlak van sportmarketing en internettechologie.

Website: www.tde.nl

SportsCloud

SportsCloud is een samenwerkingsverband tussen Triple Double, Arko Sports Media en Techonomy. We helpen nationale en internationale merken en sportorganisaties om optimaal rendement uit alle contacten met klanten, fans en volgers te halen. We ondersteunen onze klanten met het ontwikkelen van hun databasestrategie en passen geavanceerde inzichten en technieken toe om deze ondersteuning succesvol te realiseren.

Website: www.sportscloud.nl


De Hand van Maradona

De Hand Van Maradona is de eerste en grootste specialist in gesigneerde sportmemorabilia in de Benelux. Een shirt van Lionel Messi, een gesigneerde foto van Usain Bolt of een gesigneerd shirt van Maradona: bij De Hand van Maradona vind je het. Met De Hand Van Maradona heeft Triple Double een partij gevonden die past bij haar DNA en de uitbreidingsplannen om de liefde voor sport nog meer met anderen te delen. Een meer dan logische samenwerking dus.

Website: www.dehandvanmaradona.nl

BrandMe

BrandMe is een app die sporters in staat stelt om de waarde van hun social media bereik realtime te monitoren. Door inzicht te geven in de waarde van dit bereik kan iedere sporter beter onderhandelen bij het maken van commerciële afspraken. Dit is niet enkel voor de 'grote' sporters met een navenant bereik, het is ook juist voor sporters op ieder niveau. Bij Triple Double werken we uit liefde voor de sport en daarom vinden we het belangrijk dat alle sporters, op welk niveau dan ook, de commerciële deals kunnen maken die ze verdienen. Download de app voor Apple of Android.


Website: www.brandmemedia.nl