Triple Double slaat dubbelslag

30 januari 2019

Triple Double heeft aan het begin van het nieuwe jaar een mooie dubbelslag geslagen. Met de komst van twee aanwinsten is het team op cruciale plekken versterkt.

Frank Jacquot gaat de functie van procesmanager bekleden. De geboren en getogen Eindhovenaar begon zijn carrière als televisieproducer bij Talpa. Na een aantal grote studioprogramma’s zoals Ik Hou van Holland en SBS Shownieuws geproduceerd te hebben, maakte hij de overstap naar Blue Circle. Daar werkte hij als producer/planner van RTL Boulevard en RTL Late Night. Bij Triple Double is hij verantwoordelijk voor de planningen en structuur van het creatie- en designteam.

Dat designteam is versterkt met Niels Verberne. Na zijn studie aan het grafisch Lyceum in Eindhoven begon hij als lithograaf en later als dtp-er bij Roto Smeets Grafiservices in Eindhoven. Bij Reclamebureau Scheepens in Tilburg werkte hij vervolgens zeven jaar aan reclame-uitingen van onder meer DMG, Keuken Kampioen, Interpolis en RKC voordat hij de overstap maakte naar Retail Support in Den Bosch. Daar was hij zeven jaar verantwoordelijk voor creatieve uitingen voor Henders & Hazel, SuperKeukens, Happy@Home en Beach 7. 

Bij Triple Double gaat hij onder andere campagnes doorvertalen naar visuele uitingen, zowel op print als digitaal en zorgen voor extra slagkracht binnen het designteam.