Opel creëert droomstage tijdens WK rally in Monte Carlo

12 december 2018

Welke student autotechniek droomt er nou niet van om te werken voor een bekende rallycoureur? Als sponsor van Nederlands rallykampioen Timo van der Marel heeft Opel samen met Triple Double de droombaan voor al deze studenten gecreëerd.

Opel geeft talent de kans en stelt tijdens het officiële WK rally in Monte Carlo één stageplek beschikbaar binnen het team van Nederlands kampioen Van der Marel. De droomstage is een onderdeel van de campagne ‘Unlock your potential’ waarin Opel mensen oproept het beste in zichzelf naar boven te halen op basis van doorzettingsvermogen, daadkracht en lef.

De droomstage sluit hier naadloos bij aan. Opel gaat vanaf vandaag langs bij autotechniekopleidingen in heel Nederland. Op zoek naar gemotiveerde studenten en de grootste talenten. ‘De strijd om getalenteerd personeel bij dealer-werkplaatsen is al jaren gaande. Met de droomstage bij Opel-coureur en Nederlands kampioen Timo van der Marel hebben we talent ook echt iets te bieden’, zegt Jeroen Maas namens Opel.

Via een inschrijfformulier kunnen studenten zich aanmelden. Hiermee bouwt Opel meteen een database op. Op basis van een motivatiebrief wordt een aantal studenten uitgenodigd voor de finaledag – een event waar ze meerdere tests afleggen. De winnaar van de finaledag is verzekerd van een plek in het Monte Carlo team van Van der Marel.