Team nieuws: welkom Arlette, Berdine, Guus en Erwin!

6 december 2018

Middenin onze eindsprint van 2018 zijn we verheugd om te mogen melden dat we ons team hebben versterkt. Met de komst van Arlette Jochems, Berdine SchaapGuus Peters en Erwin Munsters breiden we uit in vier verschillende disciplines en zijn we klaar voor het nieuw jaar.

Pieter Kuijpers is blij met de  nieuwelingen: ‘Erg leuk om te zien dat we ook qua team blijven groeien in alle facetten binnen de sportmarketing. Het zijn stuk voor stuk talenten die al weten wat er bij komt kijken als je werkt in de sportwereld’.

Guus Peters
Als jeugdspeler van PSV en FC Den Bosch droomde Guus lange tijd van een carrière als profvoetballer. Toen die droom uiteenspatte, wist hij in ieder geval zeker dat hij in de sportwereld actief wilde blijven. Guus rondde zijn opleiding Journalistiek af en schrijft tegenwoordig voor de sportredactie van de Volkskrant, Vice Sports en Brabants Dagblad. Sinds kort combineert hij het bestaan als journalist met zijn werkzaamheden bij Triple Double, waar hij onderdeel uitmaakt van het creatieve team.

Arlette Jochems
Arlette is voor ons een oude bekende, die de afgelopen 5 jaar heeft gewerkt bij Feyenoord en Stadion Feijenoord. Bij eerstgenoemde werkten we al veelvuldig samen vanuit het partnership tussen Opel en Feyenoord. Nadat ze vervolgens bij Stadion Feijenoord een nieuwe dochteronderneming heeft opgezet, was dit het juiste moment om haar als sportmarketeer toe te voegen aan ons team.

Erwin Munsters
Met een schat aan ervaring in de reclame- & bureauwereld, versterkt Erwin Munsters sinds eind van de zomer ons Brand & Design team. Voorheen was hij bij Link ontwerpers verantwoordelijk voor concept en creatie van branding & campagnes voor o.a. Samsung, Ziggo en Buma Cultuur. Bij Triple Double vervult hij de rol van Art Director in nauwe samenwerking met team creatie en de designers bij Triple Double. Een nieuwe uitdaging die hem van entertainment naar zijn passie sport brengt.

Berdine Schaap
De komst van Berdine is een gevolg van de toenemende vraag naar het organiseren van sportevenementen en activaties. Ondanks haar jonge leeftijd, heeft ze al enorm veel evenementen van dichtbij meegemaakt. Als vrijwilliger en stagiair heeft ze onder meer ervaring opgedaan tijdens het WK Shorttrack, KLM Open, ING Golfweek en DELA Beach Open. Iets wat uitstekend van pas komt in haar nieuwe functie als eventmanager.