Eerste contract gewoon bij INTERSPORT

8 augustus 2018

Je eerste contractje tekenen? Dat kan vanaf augustus bij INTERSPORT. In samenwerking met INTERSPORT lanceren we deze week de campagne met Vivianne Miedema in de hoofdrol. 

Een eerste contract tekenen in de voetbalwereld is altijd een bijzonder moment. En kinderen kunnen dat dit voetbalseizoen ervaren. In iedere INTERSPORT-winkel in Nederland liggen de symbolische contracten klaar om getekend te worden. Na het zetten van de krabbel krijg je bij aankoop van een paar voetbalschoenen een gratis bal t.w.v. €25 én maak je kans op te gekke prijzen, waaronder kaartjes voor het Nederlands elftal of een meet en greet met de speelsters.

Op deze manier tracht INTERSPORT het vrouwenvoetbal te activeren en de sport dichter bij de mensen te brengen. Kijk voor meer informatie op https://www.intersport.nl/mijneerstecontract.

 

 

Begin maar vast met oefenen van je handtekening, want bij @intersportnl ligt je eerste contract klaar. Ik heb de mijne al gezet. Nu jij nog! #eerstecontract #intersportnl @flowsportsnl

Een bericht gedeeld door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op 8 Aug 2018 om 4:03 (PDT)