Zomerse dubbelslag

2 augustus 2018

Per 1 augustus zijn Lenny Renne en Jim Cox gestart. Beide heren zijn we de afgelopen tijd meermaals tegengekomen in het werkveld, waarbij ze een dusdanig goede indruk hebben gemaakt dat wij ze graag aan ons team toevoegen.

Pieter Kuijpers, Management van Triple Double: "We werken altijd graag met talentvolle en ambitieuze sportmarketeers. Lenny en Jim hebben eerder al bewezen veel in hun mars te hebben en het is mooi dat we ze beiden het podium kunnen geven om hun potentieel te benutten”.

Lenny Renne
Lenny studeerde Sportmarketing (SPECO) aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg en heeft gedurende zijn studie veel relevante ervaringen opgedaan met onder meer stage periodes bij de KNVB en het sponsorteam van energiedirect.nl. De passie voor sport spat van Lenny af, getuige ook zijn sportpaspoort die hij direct na ontvangst al bovengemiddeld kon invullen.

Jim Cox
Waar Lenny zijn studie onlangs heeft afgerond, zit Jim momenteel nog vol in de laatste fase van zijn SPECO-opleiding. Zijn periode bij Triple Double koppelt hij aan het doen van een onderzoek om uiteindelijk ook zijn gewenste papiertje binnen te halen. Hij heeft onlangs een half jaar in Azië gewoond om zich meer te verdiepen in internationale (sport)marketing. Dat laatste is ook hetgeen waar hij zich bij ons op gaat focussen.