Keuken Kampioen en FOX Sports zijn terug met Kampioenskoorts!

13 maart 2018

Keuken Kampioen en FOX Sports zijn terug met Kampioenskoorts! Na het succes van vorig seizoen geven ook dit jaar beide partijenvoetbalteams de mogelijkheid hun ultieme voetbaldroom waar te maken: hun kampioenswedstrijd, live te volgen via FOX Sports. Voetbalteams melden zich aan via KampioensKoorts.nl om kans te maken op deze uitzonderlijke mogelijkheid. De teams bepalen zelf op welke manier er stemmen worden vergaard.

Keuken Kampioen biedt alle voetbalkampioenen het podium dat zij verdienen en de mogelijkheid om hun kwaliteiten niet alleen op veld 4 te tonen, maar ook op de nationale televisie. De samenwerking hiervoor met FOX Sports is geen vreemde; ook FOX Sports wil graag op deze manier iets terugdoen voor het amateurvoetbal in Nederland.

Het aantal behaalde stemmen, de kans om kampioen te worden en de meest ludieke wervingsacties zijn de criteria om tot de tien finalisten te behoren. Tijdens het tv-programma de Eretribune krijgen de aanvoerders van de finalisten de mogelijkheid de vakjury te overtuigen waarom zij deze live-wedstrijd verdienen. De vakjury kiest op 29 april de definitieve winnaar.

KampioensKoorts is een concept van Triple Double sportmarketing in samenwerking met Keuken Kampioen en FOX Sports. De campagne is een coproductie tussen Triple Double en Scheepens. TDE is verantwoordelijk voor communitymanagement en de bouw van het online platform KampioensKoorts.nl.