Tom en Patricia

Triple Double versterkt financieel team

29 december 2017

Triple Double heeft zich vlak voor de winterstop versterkt. Met de komst van Tom en Patricia is het financiële team klaar voor het nieuwe jaar.

Manager Financiën Elke Tüss krijgt met de komst van Tom van Buren en Patricia Cremers de gewenste versterking. Tom is afkomstig van het Radboud UMC, waar hij in de functie van controller zowel individuele afdelingen als het gehele concern adviseerde. Bij Triple Double gaat Tom zich samen met Elke richten op het financieel management van Triple Double en haar deelnemingen, zoals SportsCloud en New Heroes Basketball. Beiden krijgen hierin ondersteuning van Patricia, die met haar ervaring in de accountancy en vastgoedbranche de back-office zal versterken.

Michel van Grunsven, partner Triple Double: “De groei en ontwikkeling van ons bureau en onze deelnemingen vroeg om versterking van het financiële team. Met Tom en Patricia hebben we twee ervaren krachten aangetrokken die ons bureau en onze deelnemingen direct verder helpen met financiële vraagstukken en businesscases.”