Vacature: trainee DTP-er

15 december 2017

Triple Double is volop in beweging en groeit de laatste jaren flink. Steeds meer bedrijven weten hun weg te vinden naar ons pand in Eindhoven. Met brede ervaring in de sportwereld, creativiteit en strategisch inzicht in combinatie met een zeer gepassioneerd team is Triple Double inmiddels adviseur van o.a. Campina, DELA, Energiedirect.nl, Intersport, Nationale-Nederlanden, Opel, Philips, PSV, Unibet en vele andere sportieve merken. 

Ben jij onze DTP-er?

Een goed concept is nergens zonder pakkend design en daarom is Triple Double op zoek naar een trainee DTP-er om samen met ons te werken voor mooie klanten. Een sportieve kunstenaar, die met ons Brand & Design team aan de slag gaat om campagnes door te vertalen naar visuele uitingen, zowel in print als digitaal, maar zich ook vastbijt in de vormgeving van magazines en publicaties. Daarnaast ben je een perfectionist en beheers je met name Photoshop, Illustrator en InDesign.

Wat hebben wij te bieden?

Een afwisselende en uitdagende werkplek met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt in een inspirerende werkomgeving in Eindhoven op Strijp-S met een leuke en informele werksfeer. Wij werken in kleine teams, waarin jij veelvuldig zal samenwerken met onze brand manager en designers.

Wie zijn wij?

Triple Double ontwikkelt, met de sport als bondgenoot, marketingconcepten voor het bedrijfsleven; wij brengen merken en fans bij elkaar. Om vele communicatieve of commerciële doelstellingen te bereiken biedt sport namelijk een ultiem platform en associatief thema. Onze klanten profiteren van kennis én ervaring op het gebied van marketing, (digitale) media, sponsoring, management en commercie.

We houden van een totaalaanpak: van strategie tot en met executie/activatie, waarbij onze klanten koning zijn, maar de waarden en normen in de sport altijd gerespecteerd worden. Creativiteit zit in ons DNA, maar meetbare resultaten staan centraal. Terwijl we de absolute kwaliteit van de marktleider nastreven, behouden we graag de sympathie van de underdog. En ‘last, but certainly not least’: dit alles met een ongekende passie voor sport!

Profielschets

- Grote liefde voor grafisch ontwerp
- Je bent recent afgestudeerd MBO- of HBO-student op een grafische opleiding
- Kennis van Illustrator, Photoshop & InDesign
- Je bent flexibel, werkt netjes en georganiseerd
- En tot slot een gedreven teamspeler met passie voor sport!

Wij bieden een marktconforme vergoeding met uitzicht op een vaste plek in ons team. Zijn onze kernwaarden Energy, Excellence en the Extra Mile jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en portfolio naar niels@tripledouble.nl.