SANTOS x Triple Double

2 oktober 2017

Bij Triple Double komen we elke dag fluitend naar SX, omdat we met onze passies bezig zijn. For the love of sports noemen we dat. Toen we met Sjoerd Mossou en Bart Vlietstra in gesprek raakten over voetbalmagazine SANTOS, bleek er al snel een klik. Want SANTOS brengt de beste journalisten, schrijvers, vormgevers en fotografen samen in een blad zoals Nederland het nog niet eerder heeft gezien. Met medewerking van Wilfried de Jong, Jan Mulder, Willem Vissers,  Menno Pot, Arno Kantelberg, Casper Rila, Pim Ras, Erik Dijkstra, Frank Evenblij, Klaas-Jan Huntelaar en anderen.

En ja, natuurlijk kennen wij de verhalen over hoe moeilijk het is om een blad te runnen en dat adverteerders niet meer in print geloven. Maar goed, wij geloven juist in de kracht van sport. En bovenal in het gegeven dat echte passie niet te kopiëren is. Dus als we het vakmanschap van SANTOS combineren met onze energie en creativiteit, dan geloven wij dat we SANTOS als platform voor voetballiefhebbers naar een hoger plan kunnen tillen. 

De Klassieker
Daarom zijn we uitermate trots op onze eerste gezamenlijke SANTOS #04 met als thema De Klassieker. Geen mooiere, grotere, meer beladen, boeiender en fascinerender voetbalwedstrijd dan De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Een broedertwist tussen de historisch gezien grootste clubs van Nederland, elk met hun eigen typische karakter en identiteit. SANTOS brengt een schitterend eerbetoon aan juist deze unieke wedstrijd, aan deze twee unieke clubs met al hun contrasten. Fraaie verhalen, bijzondere fotoseries, verrassende rubrieken en een prachtig ontwerp, zoals altijd gemaakt door Team SANTOS, zowel online als in het oogverblindende magazine. Een ode aan de Klassieker, wars van de haat, boordevol liefde. 

Totenmet Ontwerpen maakt het blad, Arko Sports Media is de nieuwe uitgever van SANTOS. TDE heeft de nieuwe website gerealiseerd en beheert de social media campagnes, Triple Double is verantwoordelijk voor de samenwerking met merken. Als je wilt weten hoe jouw merk kan profiteren van de kwaliteit en het online en offline bereik van SANTOS, stuur dan een mailtje naar daan@tripledouble.nl. SANTOS #04 bestellen of Supporter worden kan natuurlijk ook: www.santosonline.nl