Selectie uitgebreid met Merel en Tim

29 september 2017

Het team van Triple Double is uitgebreid met twee verse krachten: eventmanager Merel van Dijk (27) en sportmarketeer Tim Slot (21).

Om aan de groeiende vraag naar events te kunnen voldoen, is Merel aangetrokken. Merel komt over van haar geliefde voetbalclub N.E.C. Nijmegen waar zij de afgelopen jaren de functie van Hospitality Coördinator en Event Manager bekleedde. Met Merel krijgt het eventteam de gewenste impuls in slagkracht en is Triple Double voorbereid op de mooie evenementen die dit najaar op de rol staan. 

Tim versterkt het sportmarketingteam. Tim, die als high potential opviel tijdens de beproefde Best of Sportmarketing, is het afgelopen jaar afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie Sportmarketing van Hogeschool Saxion. Met stages bij Volkswagen Nederland en ARAG, deed Tim waardevolle ervaring op die bij Triple Double goed van pas zal komen. Tim gaat zich onder andere bezig houden met Matchday.TV en E-sports en krijgt de kans om zijn ontwikkeling bij Triple Double door te zetten.

Pieter Kuijpers, management Triple Double: “Met Merel en Tim hebben we weer twee talenten aan ons weten te binden. Ons bureau ontwikkelt zich nog steeds in rap tempo. Met de komst van Merel en Tim sorteert Triple Double voor op spannende, nieuwe projecten en klanten die eraan zitten te komen. De komst van Tim bevestigt nogmaals dat wij talenten die zich in de kijker spelen ook echt een prachtige kans bieden bij ons bureau."

Meer weten over Merel en Tim? Volg hen op Twitter via @MerelvanDijk90 en @SlotTim.