Opel houdt hart voor Feyenoord

1 juni 2017

Nadat Feyenoord en Opel eerder al hun intentie uitspraken om de samenwerking na afloop van het vierjarige (2013 – 2017) hoofdsponsorschap voort te zetten, is dit op 31 mei definitief bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe overeenkomst. Hiermee is Opel exclusief mobiliteitspartner van Feyenoord gedurende de periode 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2020 en wordt het toegevoegd aan het selecte aantal strategische partners van de club. 

De verlenging van de samenwerking volgt na een zeer succesvol vierjarig hoofdsponsorschap, waarin Feyenoord niet alleen de KNVB-beker (2016) en de landstitel (2017) veroverde, maar ook mooie maatschappelijke impact werd gecreëerd dankzij de samenwerking met en voor de Hartstichting.

 Ruud van der Knaap, manager voetbal bij Triple Double, feliciteert Opel en Feyenoord met de verlenging van het partnership: “We hebben de afgelopen vier jaar van dichtbij ervaren hoe Opel en Feyenoord elkaar versterken. Deze nieuwe overeenkomst is prachtig nieuws voor Opel, Feyenoord, Hartstichting en iedereen die de club een warm hart toedraagt.”