Jupiler Roadtrip part 2 | Amsterdam - Vigo

28 oktober 2016

'Ajacieden doen alles voor Ajax’.. Dát was het vertrekpunt voor een tweede editie van de Jupiler Roadtrip. Waar een zestal supporters vorig jaar liftend zijn weg vond naar Glasgow, was dit jaar Vigo plaats van bestemming. Hier speelden de Amsterdammers in het kader van de Europa League tegen Celta de Vigo. Een oude Mercedes, 2.100 kilometers en een handvol ‘mannelijke challenges' verder kijken we terug op een geslaagde editie die werd gewonnen door het FC Afkicken (presentatie)duo Yordi en Jelle.

Patrick ter Haar: “Met wederom een activatie gericht op de aanhang van de Amsterdammers is Jupiler harten aan het veroveren in de Randstad. Het biermerk is een ware ‘partner in de strijd’ geworden van Ajax en haar aanhang. We willen herkenbaar activeren en op geselecteerde momenten pieken. De Roadtrip is een zekerheidje binnen ons activatieplan - of beter; strijdplan - voor de komende jaren. We streven zowel in kwanti– als kwaliteit telkens een next level naar en daarin zijn we voor nu geslaagd."

“Met meer dan 2.000 ingeschreven koppels en ruim 1,5 miljoen views op de Roadtrip content laten we een stijging zien ten opzichte van de eerste editie. Een uitgekiende contentstrategie ontwikkeld in samenwerking met Social Embassy en zeer nauwe samenwerking met Ajax zijn de basis geweest van dit succes”, vult Marc Schuurman aan.

Volgend jaar gaat de Roadtrip wederom plaatsvinden; destination unknown.