Parkmobile helpt parkeren in heel Nederland

13 september 2016

Afgelopen weekend lanceerde Parkmobile een nieuwe campagne. De boodschap dat Parkmobile in heel Nederland ‘helpt met parkeren’ wordt verteld via diverse on- en offline media. Of je nu op kraamvisite gaat in Meppel, naar een uitwedstrijd in Nijmegen of gaat shoppen in Rotterdam. Met de diensten van Parkmobile kun je overal makkelijk en voordelig parkeergeld betalen met je mobiel. Dus ook in alle Eredivisie speelsteden. 

Als Official Supplier van de Eredivisie heeft Parkmobile samen met Triple Double gekozen om in haar media en communicatie in te zetten op de Eredivisie. Met deze keuze wordt toenadering gezocht tot de voor Parkmobile zeer relevante voetbaldoelgroep.

De commercials zijn geproduceerd door Triple Double in samenwerking met Czar Jr. Op de radio hoor je een drietal commercials en op de website van FOX Sports en alle Eredivisieclubs verschijnen online banners. Dit alles is het gehele voetbalseizoen zichtbaar rondom alle Eredivisie wedstrijden bij FOX Sports en de publieke omroep (televisie en radio).