Drunen in olympische sferen

22 juli 2016

Bewoners Braziliëlaan verrast met nieuwe matrassen

M line verzorgt al jaren voor TeamNL de nachtrust tijdens de Olympische Spelen. Na Beijing 2008 en Londen 2012, slapen ook in Rio de Janeiro onze olympische sporters op een M line matras. Alleen werd dit keer ook het thuispubliek niet vergeten. In aanloop naar dit uniek vierjaarlijkse event ontwikkelde M line namelijk de speciale Rio matras.

Triple Double bedacht en organiseerde een ludieke en undercover surprise actie in de Braziliëlaan in Drunen ter ere van de introductie van M line’s nieuwe Rio matras.

Wat een eenvoudige buurtbarbecue had moeten worden, ontpopte zich tot een groot Braziliaans carnavalsfeest. Bewoners van de Braziliëlaan in Drunen wisten even niet wat hen overkwam, toen hun straat uit het niets werd omgetoverd tot een Braziliaans decor met sambaband en danseressen. De bewoners van de Braziliëlaan in Drunen waren de gelukkigen die de eerste exemplaren gratis in ontvangst mochten nemen.

Sportmarketeer Patrick ter Haar licht de actie toe: “M line vroeg ons een PR actie te bedenken die de introductie van hun nieuwe matras kracht bij kon zetten. Omdat het merk er met deze matras niet alleen voor TeamNL wil zijn, maar ook voor het thuispubliek, vonden we dat we ‘iets’ moesten doen in Nederland. En waar konden we dan beter terecht dan in de Braziliëlaan in Drunen? Na weken van voorbereiding konden we afgelopen week dan eindelijk ons pop-up Braziliaans festival uitvoeren, met een uitzinnig vijftigtal wijkbewoners en een geslaagde introductie voor M line.”

Jaap Westland, directeur M line: “Slapen is wellicht de meest onderschatte training. Door onze jarenlange ervaring met topsport zijn we in staat geweest voor iedereen een unieke matras te ontwikkelen. De Rio matras hebben we middels deze ludieke actie geïntroduceerd, met een knipoog naar de plek waar het de komende maand moet gaan gebeuren. Hopelijk hebben de bewoners na het knallende feestje goed geslapen”.