Ben jij de slimste supporter?

27 februari 2015

Parkmobile is sinds dit seizoen official supplier van de Eredivisie. Onder de noemer ‘Supporters parkeren slimmer’ wijzen we voetbalfans op de voordelen van parkeren met Parkmobile. Ook de tweede seizoenshelft staat de slimste supporter centraal. In de gisteren gelanceerde Facebook applicatie wordt de voetbalkennis van de fan getest.    

Iedere speelronde stellen we drie Eredivisie-gerelateerde voetbalvragen. Winnaars worden beloond met mooie voetbalprijzen. De prijs is echter groter wanneer iemand Parkmobile klant is. Alleen voetbalkennis is niet voldoende, je bent pas écht slim als je met de nummer 1 Parkeer App van Nederland parkeert; geen frustraties meer voor de parkeerautomaat, nooit meer een parkeerboete en alleen betalen voor de werkelijk geparkeerde tijd. Na tien speelrondes is de slimste supporter van Nederland bekend. De winnaar gaat er vandoor met de ultieme hoofdprijs: een VIP arrangement voor 2 personen bij een Eredivisieclub.

 

Triple Double begeleidt het partnership en adviseert en ondersteunt Parkmobile bij de ontwikkeling van de verschillende activaties. Samen met internetpartner E-sites hebben we de Slimste Supporters Facebook applicatie ontwikkeld.     

Denk jij alles te weten over de Eredivisie? Test dan nu je voetbalkennis op www.parkmobile.nl/slimstesupporter