Epke Zonderland viert het Grootste Grote Gymfeest in Volendam!

20 oktober 2014

Zaterdag 18 oktober hebben Epke Zonderland en Coco, de mascotte van Kellogg’s een bezoek gebracht aan Het Grote Gymfeest bij G.V. Mauritius in Volendam. Vijftig prijswinnaars van de Kellogg’s fotoactie hebben in alle vroegte genoten van een evenwichtig ontbijt en een exclusieve meet & greet met Epke Zonderland, ambassadeur van Het Grote Gymfeest.

Ruim 500 kinderen stonden om 10 uur in de rij te wachten totdat de deuren van de sporthal open gingen. De hele ochtend konden de kinderen zich uitleven op al het moois dat de gymsport te bieden heeft. Kersvers Wereldkampioen en ambassadeur Epke Zonderland: "Gaaf dat er vandaag zoveel kinderen naar Volendam zijn gekomen om samen te gymmen, ik vind het belangrijk dat kinderen goed leren bewegen. Het Grote Gymfeest maakt dit mogelijk op een feestelijke en leuke manier."

Ambassadrice van het Beweegdiploma Nijntje bracht ook een bezoek aan Het Grote Gymfeest. Samen met Epke en Jaap Wals, directeur Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, heeft zij het eerste boekje van de lessenserie uitgereikt. Direct na Het Grote Gymfeest start gymnastiekvereniging Mauritius met het geven van de beweeglessen.

Het Grote Gymfeest is een initiatief van de KNGU en Triple Double. Samen met partner Kellogg’s stimuleren zij tijdens de verschillende feestjes dat kinderen meer en beter gaan bewegen. Tijdens de derde editie van Het Grote Gymfeest zetten 200 clubs nog tot en met woensdag 22 oktober de deuren open. Kijk op www.hetgrotegymfeest.nl voor meer informatie.

Videofragment Jeugdjournaal

Videofragment Telegraaf (vanaf min. 2:25)