Parkmobile nieuwe official supplier van de Eredivisie

7 augustus 2014

Vandaag werd in Zeist officieel bekendgemaakt dat Parkmobile vanaf dit seizoen official supplier van de Eredivisie is. De  partijen hebben, in samenwerking met Triple Double Sportmarketing, overeenstemming bereikt voor een samenwerking van drie jaar.

Parkmobile, marktleider in digitale parkeeroplossingen, biedt automobilisten de mogelijkheid om snel en eenvoudig te betalen voor parkeren via de mobiele telefoon. Dit kan via bellen, sms of de Parkmobile Parkeer App. Met het gebruik van de Parkeer App zijn parkeerongemakken verleden tijd; geen frustraties meer voor de parkeerautomaat, nooit meer een parkeerboete en alleen betalen voor de werkelijk geparkeerde tijd.

Voetbalfans kunnen via hun favoriete Eredivisie club klant worden waarbij ze tevens kans maken op allerlei voetbalprijzen. Voor elke via de club nieuw geregistreerde klant ontvangt de club een vergoeding. Fans steunen op deze manier ook hun favoriete club. Daarnaast gaat Parkmobile, met haar expertise in (betaald) parkeren, samen met de 18 Eredivisie clubs het parkeerbeleid rondom stadions inventariseren en verbeteren waar mogelijk.

Onderdeel van de samenwerking is het Parkmobile Moment van de week op FOX Sports Eredivisie, waarbij iedere speelronde drie bepalende spelmomenten geparkeerd worden. Kijkers van FOX Sports en voetbalfans kunnen hun voorkeur kenbaar maken en zo wordt iedere speelronde het Parkmobile Moment van de Week gekozen.

Alex Tielbeke, directeur van Eredivisie CV: “Met Parkmobile halen we een supplier in huis met ontzettend veel kennis op het gebied van digitale parkeeroplossingen. Wij en de 18 Eredivisieclubs zullen profijt hebben van deze samenwerking, omdat we samen met Parkmobile gaan bekijken hoe we door gebruik van nieuwe technologie de parkeersituaties rondom voetbalstadions kunnen verbeteren. Daarnaast biedt Parkmobile haar Parkeer App gratis aan via de clubs, zodat ook alle fans kunnen profiteren van dit prachtige product”.

“We zien ons suppliership met de Eredivisie als een mogelijkheid om ons te verbinden met de Nederlandse voetbalfan en hen bekend te maken met de vele voordelen die de Parkmobile Parkeer App te bieden heeft. Door het gebruik van de app kunnen voetbalfans, en natuurlijk ook alle andere Nederlanders, slim en eerlijk parkeren”,  aldus Marius Koerselman van Parkmobile.

Triple Double begeleidt het partnership en adviseert Parkmobile bij de ontwikkeling van de activatieplannen. Michel van Grunsven: “We zijn trots dat we beide partijen aan elkaar hebben gekoppeld. Het suppliership met de Eredivisie gaan wij op een unieke, relevante en bij Parkmobile passende wijze activeren,  zodat  zowel de doelstellingen van de Eredivisieclubs als Parkmobile worden behaald.”