Unibet lanceert mobiel wedkantoor tijdens fandag KRC Genk

21 juli 2014

Als partner van de Jupiler Pro League en KRC Genk timmert Unibet in België verder aan de weg om het voetbal nog spannender te maken. Vanuit deze gedachte ontwikkelde Triple Double voor Unibet België een vernieuwend concept voor de wedproducten van Unibet: de Unibet 4x4. Afgelopen zondag beleefde de 4x4 haar vuurdoop tijdens de jaarlijkse fandag van KRC Genk. De 4x4 is wekelijks bij de meest spannende voetbalwedstrijden en andere grote sportevenementen aanwezig, zodat sportfans altijd en overal hun weddenschappen kunnen plaatsen. Vanuit de 4x4 worden tevens actuele sportbeelden getoond en wordt gratis WiFi aangeboden.

Een oude Land Rover werd door vier monteurs in 30 dagen volledig omgebouwd tot mobiel wedkantoor.

Bekijk hier de video van de making of:

Naast de lancering van de 4x4 stelde Unibet KRC Genk supporters in staat te poseren met de Jupiler Pro League kampioensbeker. Als partner van de ‘Belgische Eredivisie’ doorkruist Unibet met de Unibet Trophy Tour het Belgische land. Ook hier had KRC Genk de primeur.

Door de foto samen met een belofte te delen via hun eigen social media kanalen maakten supporters kans op een gesigneerd wedstrijdshirt. De unieke fotoactivatie leverde enkele spraakmakende beloftes op, waaronder één opmerkelijke van een ietwat pessimistische Genk-fan. “Als Genk kampioen speelt dan spring ik van de Eiffeltoren”, grapte hij. Gelukkig dacht de grote meerderheid van de ruim 4000 aanwezige fans hier heel anders over en kijken we mede daarom terug op een geslaagde introductie van de Unibet 4x4 en Trophy Tour!