Standard stelt nieuwe spelers voor in Turkije

18 januari 2013

Het zou zo maar een krantenkop kunnen zijn tijdens een transferperiode, maar het gaat hier om een ludieke actie van Unibet, die als sponsor van Standaard Luik tien supporters mee liet reizen met de ploeg op trainingskamp naar Turkije. Triple Double coördineerde de actie en begeleidde de reis naar Turkije. 

Standaard Luik fans die zich in de maand december aanmelden als speler bij Unibet, maakten kans om een unieke en exclusieve reis voor 2 personen te winnen: Op winterstage met het eerste elftal naar Turkije.
Op 6 Januari stapten de prijswinnaars samen met het eerste elftal in het vliegtuig naar Turkije. Speciaal voor hen was een officieel kledingpakket samengesteld met eigen initialen, identiek aan de spelers. Als volwaardige selectieleden ontvingen ze ter plaatse hun officiële wedstrijdshirt met naam en rugnummer 12 (“de 12de man”) uit handen van Technisch Directeur Jean-François De Sart. Uiteraard ontbrak een prachtige teamfoto met de voltallige selectie niet. Gedurende de week bezochten de fans de trainingen en was er veel ruimte om met hun idolen op de foto te gaan, een babbeltje te maken en handtekeningen te verzamelen.

Zowel Standard Luik als Unibet zijn zeer tevreden met deze actie, die met deze ultieme hoofdprijs alle verwachtingen overtrof. Tien fans hebben die week het gevoel gehad ‘echt’ onderdeel uit te maken van het eerste elftal, wat perfect aansluit bij de pay off van Unibet: “Echte fans gaan er voor.”Triple Double begeleidt Unibet in de activatie van haar voetbalsponsorships in België en is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de verschillende partnerships.