Unibet wordt partner van de Jupiler Pro League

30 januari 2013

Mooi sponsornieuws in België! Na eerder al een samenwerking te zijn aangegaan met Standard Luik, Cercle Brugge & Beerschot AC, heeft Unibet vandaag een handtekening gezet onder een contract met de Jupiler ProLeague. 

Door dit partnership mag Unibet zich tot juni 2015 exclusief de “Official sports betting partner” noemen van de hoogste voetbalklasse van België. Unibet wil samen met de Jupiler Pro League de beleving van het Belgische voetbal versterken en een nieuwe dynamiek in de competitie verwezenlijken met aantrekkelijke content en nieuwe technologieën. Het is tevens een samenwerking waar zowel de clubs als de supporters beter van worden. Bij het wedden op een club, steunt de supporter zijn club financieel. 

Triple Double begeleidt Unibet in haar sportmarketingactiviteiten op de Nederlandse en Belgische markt en is mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze samenwerking. In het vervolgtraject adviseert Triple Double Unibet om dit partnership om te zetten naar spraakmakende campagnes en verrassende activaties voor alle Belgische voetbalfans.