KNLTB en INTERSPORT verlengen partnership

11 februari 2014

Amersfoort, 11 februari 2014  - Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam is het succesvolle suppliership tussen INTERSPORT en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) met twee jaar verlengd. Deze samenwerking levert de KNLTB en zijn leden verschillende voordelen op. Zo ontvangen ruim 620.000 KNLTB-leden op vertoon van hun KNLTB-ledenpas maar liefst 10% korting op de totale tenniscollectie van INTERSPORT. 

De KNLTB en INTERSPORT bundelen al jaren kennis en ervaringen om zo hun gezamenlijke doel te bereiken: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken (en behouden) voor de tennissport. De tweejarige verlenging gaat in per 1 april 2014. “We zijn erg blij met de samenwerking met INTERSPORT, een sportspeciaalzaak met jarenlange ervaring in de tennissport en met 80 winkels in Nederland een prima landelijke dekking. Daardoor zijn we ervan verzekerd dat INTERSPORT onze leden uitstekend kan bedienen”, aldus Erik Poel, algemeen directeur van de KNLTB.

Ook Steve Evers, directeur Euretco Formules, is blij met de verlenging van het partnership: “Deze samenwerking biedt leuke voordelen voor KNLTB-leden. INTERSPORT is immers dé sportwinkel voor iedereen die graag veel plezier aan die sport beleeft en zich fit wil voelen. KNLTB-leden ontvangen niet alleen 10% korting op de gehele tenniscollectie, tennisliefhebbers kunnen altijd in onze winkels terecht voor een gratis deskundig advies over bijvoorbeeld de aanschaf van tennisschoenen, -kleding of -racket. Wij zijn trots dat we onze passie voor tennis de komende twee jaar kunnen delen met de KNLTB en zijn leden.”

Triple Double begeleidt het partnership en adviseert Intersport bij de ontwikkeling van de activatieplannen.