Grote Clubactie en Opel zetten Clubhelden in het zonnetje

11 december 2013

Opel is sinds 2012 supporter van de Grote Clubactie. Onder de noemer Opel maakt besturen leuker zijn beide partijen aan de slag gegaan om de jaarlijkse lotenactie nog makkelijker en leuker te maken. Zo is met dank aan de Duitse autogigant de online lotenverkoop voor clubs verbeterd en worden alle deelnemende clubs aan het einde van de actie uitgenodigd bij de lokale Opel dealer om hun opbrengst te vieren.

Grote Clubactie en Opel zijn voor het tweede opeenvolgende jaar samen opgetrokken om het besturen van clubs leuker te maken.  Triple Double begeleidt het partnership sinds de start van de samenwerking en staat aan de basis van de thematiek en invulling van de gezamenlijke campagne.

Ook is er dit jaar een nieuw lot geïntroduceerd door de Grote Clubactie: Het Superlot. Hiermee maken kopers nog meer kans op prijzen en ontvangt de vereniging in één klap meer steun voor de mooie initiatieven die zijn ontplooien met de jaarlijkse opbrengst van de actie.

Deze editie is er naast de lotenverkoop een speciale campagne opgetuigd waarbij de Grote Clubactie en Opel de Clubhelden van het Nederlands verenigingsleven in het zonnetje zetten. Als geen ander weten zij dat alle clubs leven op de inzet van vrijwilligers. Meer dan 3 miljoen Nederlanders steken veel tijd en energie in hun hobby, passie en clubliefde. Deze Clubhelden zijn de levensader van het verenigingsleven in Nederland en de onmisbare schakel voor de Grote Clubactie. Daarom zijn Opel en de Grote Clubactie dit jaar op zoek gegaan naar de Clubhelden van Nederland.

In september is het platform www.clubhelden.nl gelanceerd. Alle verenigingen in Nederland kregen de mogelijkheid om daar hun Clubheld te nomineren en in het zonnetje te zetten. Middels de Facebook pagina van Opel, radio commercials en communicatie naar- en door de verenigingen zelf werd de actie aangejaagd. Uiteindelijk zijn er 3544 stemmen uitgebracht die 12 provinciewinnaars hebben opgeleverd.
 


Deze 12 Clubhelden werden gisteravond bekend gemaakt tijdens de Grote Clubavond bij 67 Opel dealers door het hele land. Voor het tweede jaar hebben zij voor één avond hun showroom omgetoverd om ruim 3000 verenigingsleden te ontvangen en in het zonnetje te zetten. Alle deelnemende verenigingen hebben gezamenlijk € 6.352.200,- opgehaald. Een enorme prestatie en dat werd terecht gevierd!

De 12 Clubhelden worden komend jaar letterlijk in het zonnetje gezet. Dankzij Opel maakt één van hen kans op een jaar lang Opel Cascada rijden. Wie dé Clubheld van Nederland wordt zal tijdens een speciale Clubheldendag op woensdag 2 april bij Feyenoord voor hen, en nog vele andere clubhelden, bekend worden gemaakt. 
 

Bekijk foto's van alle clubavonden op Facebook.