Copa Dell Sport 2014 van start

5 december 2013

Copa Dell Sport, het incentiveprogramma van Copaco en Dell, staat dit jaar helemaal in het teken van voetbal. Het Philips stadion was gisterenavond het passende decor voor de kick-off van het succesvolle programma.  

Naast de inhoud en opzet van Copa Dell Sport 2014 werd ook het online platform gepresenteerd. Bovendien werden de aanwezige Copaco en Dell-medewerkers verrast met de komst van Hans Kraaij jr. De voormalig voetballer en tv-persoonlijkheid is deze editie ambassadeur van het programma.

Kraaij jr. zal de komende zes maanden te zien zijn in video’s op het online platform. Vanaf begin januari wordt daar de voetbalkennis van Dell-resellers getest in twaalf gethematiseerde voetbalquizzen. Bijzonder aan het platform is dat diverse LinkedIn functionaliteiten zijn geïntegreerd. Door aan te melden met een LinkedIn profiel kunnen deelnemers bijvoorbeeld hun LinkedIn connecties uitdagen ook mee te doen aan de quiz. Het platform is vanaf begin januari te bereiken via www.copadellsport.nl.

Triple Double ontwikkelde in 2011 het concept Copa Dell Sport, een b2b incentive-programma voor klanten van Copaco en Dell. Het programma is opgebouwd uit drie rondes. Op basis van gerealiseerde omzet sparen de deelnemers voor Copa’s (credits) die elke ronde kunnen worden verzilverd voor voetbalprijzen. Denk aan tickets voor eredivisiewedstrijden, VI TV-arrangementen en clinics.